- iPhone topik
- Magisk
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Fotók, videók mobillal
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Toth_Jani
őstag
válasz
Krystal_s #3287 üzenetére
Nálam él a menü, alapból 330 mega van beállítva ami ma már csak arra elég hogy a tálcáról elérhető időjárásra kattintva megjelenjenek a beállított csempék.
De bármikor megnéztem a cache törlést soha nem volt benne ennél több adat, a javaslat pedig csak 250 mega aminek a letöltése pár tized másodperc.
De abban a menüben van az áthelyezés lehetősége is. -
Toth_Jani
őstag
válasz
Krystal_s #3282 üzenetére
Most komolyan tisztában vagy te vele hogy alapból mekkora gyorsítótárat használ a böngésző, és hogy azt az adatmennyiséget hány óra alatt tölti le egy 500-as Net kapcsolat??
Valójában az egésznek akkor volt értelme amikor még a betárcsázós modemeket használtunk, és akkor sokat számított hogy a letöltött adat a gép kikapcsolása után is megmaradt
A mai világban pont annyi az értelme a cache lemezre írásának, mint a kikapcsoláskor törlődő memóriába történő írásnak. -
Toth_Jani
őstag
válasz
Krystal_s #3272 üzenetére
Ezt nem is vitatom, csak azt mondom hogy ne siránkozzunk már egy filléres (fiataloknak forintos) eszköz várható élettartama miatt.
Anno vettem 320 megás HDD-t 30 ezerért és annyi volt a havi fizetés is, és már régen kidobtam. (Nem Gigás!!)
Amúgy jelenleg M.2-es SSD-t használok rendszernek, ami azért igen gyorsan betölt, pedig "csak" 3 Gigát tud másodpercenként.
És ezen a weboldalak kattintásra töltődnek be, pedig csak 500-as Net van alatta. -
Toth_Jani
őstag
válasz
Krystal_s #3242 üzenetére
Igen azt látom de az én zöld csíkom nem olyan magas, nálam csak az az 1 sor van és kész. Igaz függőleges lapokat használok, amit azért jó pár napig szokni kellett, de ma már jó irányba indulok az egérrel.
sz.j
Nem lehet hogy több profilt állítottál be, olyankor mindig kirakja az ikonra az oda tartozó gazdi képét. -
Toth_Jani
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Villámgyors internet, egyetlen kártyával!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest