- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- One mobilszolgáltatások
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
Új hozzászólás Aktív témák
-
Throme
veterán
válasz
Nagya21 #99579 üzenetére
Előhivatni?
Akkor neked semmi közöd nem lesz a képekhez, miután lenyomtad az expo gombot (kart... akármit)?
Digitálishoz képest mi adja az izgalmat? Az hogy ha elrontod az a 24 db-ból megy el és kevesebb képed lesz jó?
Hivatásos fotós hívja elő, vagy beadod egy gépesített (lelketlen) műhelybe?Mikor filmre fotóztam (főleg diára) sokkal lassabban tudtam képet lőni. Jobban oda kellett figyelni a készítésre (jó beállítás, a legjobb kompozíció...stb), így sokkal jobban a géppel kellett foglalkoznom, sokkal jobban fájt, ha nem sikerült egy kép.
Most egy témáról több kép is születhet büntetlenül, csak a legmegfelelőbbet kell kiválasztani.
Én dolgozom fel a nyers képet és saját magamon múlik mikor lesznek meg.
Gyerkőcről lövök töbet, hogy a pislogósat, bemozdultat töröljem és biztosan legyen jó is.
(jah, nem vagyok profi, nem is leszek)Nyilván mindenki úgy fotózik ahogy akar és azzal amivel akar (vagy tud), csak nem vágom manapság mi értelme van?! Nosztalgia faktor?
Mondom ezt úgy, hogy én is fotózam filmre, úgy kezdtem, sőt akkor még FF gépem voltfull mechanikus (később lett automata filmes).
A digitálist is ki lehet nyomtatni papírra (akár otthon, akár fotós céggel).
Filmes képi hatást is ki lehet hozni egy digitálisból szoftveresen, ha az a cél.Ne vedd támadásnak csak nem értem
(jó mondjuk a manual obikban se látok fantáziát
annyit kreatívkodtam csak, hogy a karácsonyfa világításból csináltam nagy fény"gömböket", de azt is AF-es obival, MF-re kapcsolva, szóval bennem van a hiba
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- sziku69: Szólánc.
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- BestBuy ruhás topik
- Bluetooth hangszórók
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- EA Sports WRC '23
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged