- Azonnali navigációs kérdések órája
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Mobil flották
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
k1csi
senior tag
válasz
narumon #26418 üzenetére
Én olyan 290-280 körülre gondoltam. (esetleg pici alku még belefér). Van ennek realitása?
Nincs. Egyrészt ebay-ről kitből kiszedett, de garis példányokat lehet azonnal bármikor beszerezni ennyiért. Másrészt nagyon rétegcucc. Persze rétegcuccok is eladhatók normális áron, ha épp valakinek az kell (vagy kivárod), de többnyire nyomott áron lehet ilyesmit eladni olyanoknak eladni akik tulképpen nem akarnak ilyet venni, de olyan áron amin nem lehet bukni esetleg mégis kipróbálják.
Kb. 240k indulóáron lehet érdemes meghirdetni (EU-s ebay-es licitár vége kb. 230k) és kb. 2 hetente 5k-t csökkentve. Ha sűrgősebb akkor alacsonyabb áron indítva és gyorsabban csökkentve, ha nem sürgős meg magasabb indulóár és jobban tartva.
-
hegyimorc
senior tag
válasz
narumon #25527 üzenetére
"Mondjuk én csak magamból tudok kiindulni, de el kell menni vidékre fotózni (nálam inkább kamerázni), nem tudom a pontos körülményeket sem - én szeretek mindent elvinni, hogy ne ott álljak bután"
Ilyen esetekre két táska a megoldás. Egyik amiben minden elfér, a másik a mindennapokra, de azt, hogy veszek egy nagyot és utána azt hurculom ha kell ha nem, elég rossz megoldásnak tartom.
(Azt meg már csak zárójelben, hogy aki "'ott áll bután" az általában azért áll bután mert nem gondolkodott, ezen pedig az sem sokat segít ha cipeli az egész hóbelevancot.)
-
nord_
veterán
válasz
narumon #24485 üzenetére
187 centi vagyok, de nekem sose volt kényelmetlen lehajolni egy, akár 150 centis állványhoz.
Szerintem a magasság a legutolsó szempont (nyilván, ésszerű határon belül), ami állványválasztásnál fontos. Csakis a stabilitás álljon ez első helyen - nem mozi ez, hogy olyan sokat kell nézelődni a keresőben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest