Hirdetés
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android szakmai topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Motorola Edge 70 Fusion – stílusosan főznek
- 8000 nit, maradhat? A szaúdiaknál kezd a Honor 600 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZephX
senior tag
válasz
aginor
üzenetére
Köszönöm, gondolkodtam azon is, bár lehet az nekem, az én szintemhez overkill lenne.

Tin_Shield: Most hogy tegnap felraktam a gépre és járkáltam vele a városban, rájöttem, hogy hiányzik a 17 mm-s. A 25-ös nagylátónak szűk, telének meg kevés. Ugyan ez a helyzet a 30-as makróval. Viszont már akkor inkább a makró, mert annak jó a közelképe. A 45-öst és a Panát is nézem, lehet kihozom valamikor. A Panával lehetne szép portrékat csinálni, meg koca makrózni is a képek alapján. Lehet vágül az utolsó mondatod lesz a nyerő.

Throme: Ismerem azt a videót és értem mire gondolt benne. De ő nagyon sokat fotózik embereket én meg szeretem ha nincsenek a képen.
Én nem is vágyok annyira pro lencslre csak a kit obi helyett szertnék valami éles alternatívát. Cserélgetni annyira nem szeretek. Főleg jövős menős alkalmakkor. Tudom, hogy a csereélhetős rendszerek előnye a csere, de azért 10 percenként nem szeretek cserélgetni. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Canon EF 28-300mm f/3.5-5.6L IS USM - Újszerű -
- Canon BG-R10 markolat (EOS R5, EOS R6, EOS R6 Mark II) - Újszerű -
- Sigma 85mm f/1.4 DG HSM Art objektív ( Nikon ) - Újszerű -
- Manfrotto XPRO videó monopod + fluidtech talp + MVH500AH fluid fej (MVMXPRO500)
- Olympus OM-D E-M1 Mark III váz + 12-100mm f/4 PRO objektív
- Microsoft Surface Laptop 4 i7 / 16GB / Prémium ultrabook Jó áron! Érintőkijelző
- ÚJ/BONTATLAN Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- Intel Core i9-10850K 10-Core 3.6GHz LGA1200 (20M Cache, up to 5.20 GHz)
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Dell XPS 13 9310 i7-1185G7 16GB 512GB 13" FHD+ 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest