- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android szakmai topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel Watch 4 – Hé, Google, mennyi az idő?
- Xiaomi Watch 5 - kínai időszámítás
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- 200 MP-es főkamerával és dupla periszkóppal jön az Oppo Find X9 Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
de az x100-nak nem az ovf a lényege! a tárcsák és maga a váz. miért oké mindenkinek, hogy normálisan kezelhető klasszikus vázat csak a leica tud másfél millió forintért? a sok tucatműanyag között miért nem csinál más is ilyesmit? az oly pen is egy erőtlen, bizonytalan, félkretén lépés ebbe az irányba.
(az ovf-et én leszarom magasról, már rég evf-párti vagyok, amióta használom)
az x100 nem parasztvakítás, hanem egy tényleg retró váz, retró kezeléssel. szégyen mindenki másra nézve, hogy ez egyedi, ez ekkora felhajtást kell generáljon. vajon miért néz ki effektíve ugyanúgy az összes dslr manapság? normális dolog ez, hogy az összes ugyanúgy néz ki?
(egyébként nem bírom már követni az ellenérveid, nem azt mondtam, hogy a panasonic találta fel a retró vázat, hanem pont azt, hogy a pana a világ hülyéje, hogy a digitális érában, 2011-ben másvalaki arat épp egy retró vázzal, miközben már nekik is volt egy. persze a többi gyártó is sorbanállhatna a pofonért...)
Új hozzászólás Aktív témák
- Canon EF 16-35mm f/2.8L II USM objektív - Újszerű -
- Canon EF 24-70mm f/4L IS USM objektív - Megkímélt -
- Zenit FS-12 Fotosnajper Teljes készlet Tair-35 300mm Helios 44M-4 Teljes szűrőkészlet
- Truecam M5 GPS WiFi autós menetrögzítő kamera + CPL Polarizációs szűrő + 64Gb Endurance kártya
- Canon 60D fényképezőgép + 50mm objektív + 16GB memóriakártya
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 256GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4561, 100% AKKSI
- iPhone 16 Pro 128Gb 98% (2028.05.11-ig Garancia)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4322
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4495, 100% Akkumulátor
- Új 27% - ASUS TUF Gaming TF120 ARGB 3-pack FEKETE (90DA0030-B09030)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest