Hirdetés
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Macrodroid
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Fotók, videók mobillal
- Már az új Sony mobil színeit is megnézhetjük
- Motorola Edge 40 - jó bőr
Új hozzászólás Aktív témák
-
konyi79
addikt
válasz
mikrofon
üzenetére
Már bocs beleszólok a szomszédból, én sony-n élek, de nagylátózok. Annyira, van 10-18 F4 (ekv 15-27) meg 12 F2 (ekv 16) üvegem is. Nagylátóval még az f2-vel is alig-alig tudsz témát leválasztani, arra aps-c-n is kevés az f2, nehogy mft-n a 2,8. A csillagos ég fotózásán kívül szinte mindig diffrakció határára rekeszelve fogod használni, ahol legélesebb az obi. Beltérben se fog megmenteni az a kis fényerő. Szóval
eddignem ígért Studi jutalékot a cuccát eladni, de én azt hoznám el, vagy akkor már megvárnám a véleményeket a Laowa 7,5 f2-ről, ha annyira a fényerős nagylátóra gyúrnék. -
b.vr
őstag
válasz
mikrofon
üzenetére
" Sajnos megerősítette, hogy szükségem van az oly-ra...."
Amennyiben? Mert ha az f4 nem elég és szükséged van a 2.8ra akkor természetesen ez így van, viszont ebben nem kell hogy más erősítsen meg, ezt neked kell tudnod. De más egyebeket tekintve azért lennék kiváncsi, mert ha csak nagyon rövid időre is de ki tudtam próbálni terepen a Panát (és egy másik alkalommal szintén rövid időre az Oly-t), a képeket utána megnézve szerintem mindkettő qrvajó obi. Az f4ért cserébe a Pana sokkal kisebb és azért jóval olcsóbb, de persze f4 (pl ha sokat fotózol csillagokat akkor nyilván nem mindegy)
Akitől kérdezted és hosszabb ideje használta mindkettőt, Ő mit mondott (a fényerőn kívül) mint jelentősebb különbséget?
Új hozzászólás Aktív témák
- GAMER PC! Ryzen 3900X / RX 7600XT 16GB / B550 / 32GB DDR4 / 500GB NVMe! BeszámítOK
- Nvidia Quadro P400/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- 27% - Sapphire RX 9070 XT NITRO+ 16GB GDDR6 Videokártya! BeszámítOK
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- 171 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest