Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
jjeahh
nagyúr
persze, hogy van, de mind csak olyanok számára érdekes, akik ki is használják.. én a saját igényeimről írtam csak, nekem tökéletesen elég amit tud bármelyik ma kapható nagyobb szenzoros váz, amelyiken 5 gombnál meg 1 tárcsánál több van
az egyedüli ficsőr amit hiányolok a gépemről az az evf
sokat álmodoztam focus peakingről, meg pár pana g-s ficsőrről, stb., de a valóságban amikor ezeket a featureokat kipróbáltam végül egyik sem igazán hódította meg a szívemet...egy evf + egy legalább pana 16mp-es szenzor nekem több mint elég, mondjuk utóbbi már luxus, a régi 12mp mft szenzorral sem megyek amúgy sem iso400 fölé, max egy évben egyszer, és verőfényes napsütésben sem képelek már egy ideje, hogy a dinamika ne legyen elég. tudom, fél éve-éve pont ezekre panaszkodtam még, de azóta sokat tanultam, szvsz egy átlagos hobbifotós igényeiből sokat lefarag néha, ha megtanul fotózni
(ezt most megint nem rád értem, hanem magamra
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- LEGO klub
- Autós topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Gumi és felni topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Vezetékes FEJhallgatók
- Tőzsde és gazdaság
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Canon RF 800mm f/11 Is STM + álcázó+állványtalp+napellenző
- Panasonic Lumix G80 + G Vario 12-60mm 3.5-5.6 ASPH. POWER O.I.S.
- GARANCIÁS Nikon Z6 II + MB-N11 gyári portré markolat
- Sigma 14-24mm f/2.8 DG HSM Art ( Canon ) - Újszerű -
- Zenit FS-12 Fotosnajper Teljes készlet Tair-35 300mm Helios 44M-4 Teljes szűrőkészlet
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Cosmic Orange Újszerű állapot 100% akku (2 ciklus)
- Utolsó! M1 Max MacBook Pro 16"/ 64GB / 2TB / 27%-os ÁFÁS - (0307AB)
- Részletre BankMentes ASUS ROG Zephyrus G16 (2025) GU605CR QR110W
- új NAGYakku!!! 6-10óra üzemidő, 5G! Dell Latitude 5330 i3-1215U - 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Hp ProDesk/ EliteDesk SFF/MT G4/ G5/ G6 / i5 8-9-10.gen /Win11- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
az egyedüli ficsőr amit hiányolok a gépemről az az evf
sokat álmodoztam focus peakingről, meg pár pana g-s ficsőrről, stb., de a valóságban amikor ezeket a featureokat kipróbáltam végül egyik sem igazán hódította meg a szívemet...egy evf + egy legalább pana 16mp-es szenzor nekem több mint elég, mondjuk utóbbi már luxus, a régi 12mp mft szenzorral sem megyek amúgy sem iso400 fölé, max egy évben egyszer, és verőfényes napsütésben sem képelek már egy ideje, hogy a dinamika ne legyen elég. tudom, fél éve-éve pont ezekre panaszkodtam még, de azóta sokat tanultam, szvsz egy átlagos hobbifotós igényeiből sokat lefarag néha, ha megtanul fotózni
(ezt most megint nem rád értem, hanem magamra