Hirdetés
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Macrodroid
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Kamerában erősíthet a Pixel 10
- OneSport OT07 - szevasztok, hollandok!
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
Új hozzászólás Aktív témák
-
Schanyee
senior tag
válasz
gcsikos #28467 üzenetére
Én legutóbb (már régebben volt) a westend-es Panashopban láttam G5-öt, illetve tavaly nyáron az Alle Panasonic boltjában volt a legtöbb m43-as kamera kiállítva (kb az összes) és a Corvin téri jó nagy Pana boltban meg a legkevesebb. Szerintem a panashop oldalán nézd meg hol van raktáron, talán ott van a legnagyobb esély, hogy megnézd élőben.
-
Studi
veterán
válasz
gcsikos #28467 üzenetére
Ha a zsebben hordozhatóságot szeretnéd megtartani, akkor a G5 elég necces! Legutóbbi talin egymás mellé tettük a G3-mal, és kiderült, hogy határozottan nagyobb! Nem csak a markolat miatt, picit vastagabb, picit magasabb. Bár a számok nem mutatnak nagy eltérést, összhatásra már elég nagy a difi, mindenképp keress olyan helyet, ahol tartanak mindkettőből tapizhatót.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ZEISS Batis 40mm F2.0 Sony E
- Canon EOS 2000D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel, (ÚJ /1835 / 4500 / 4000 / 5200 / 600 expoval )
- GOPRO Hero 11 BLACK - 5.3k akciókamera - Volta, Chesty, fejpánt, 3 akku (1.)
- Canon EF-M 55-200mm IS STM objektív, gyári dobozában, Canon ET-54B napellenzővel
- Yongnuo 85mm 1.8 (legújabb modell) - Sony E
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÚJ HP EliteBook 845 G11 - 14" WUXGA IPS - AMD Ryzen 5 8640U - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest