Hirdetés
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
- Várhatóan ez a négy iPhone már nem telepítheti az iOS 27-et
- Netfone
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tulku
veterán
Miért nem GH1?
Sebességre ugyan nem előrelépés a G1-hez képest, azonban sok tekintetben igen (videó, multiaspect, baromi jó szenzor...stb)Most lehet a saját szempontjaim alapján általánosítok, de szerintem amit nem tudsz megoldani G1 sebességgel azt GH2-vel sem tudod (különöst 20-as palacsintával ami viszonylag érzéketlen a gépvázra, egyforma "gyors" mindenütt)
Szintén személyes tapasztalat viszont, hogy a 45-ös GH1-en érezhetően lassabb mint GH2-n (egy nap teszteltem mindkettőt, miközben Parcinál landolt a GH1
) tehát ebben a tekintetben a GF3 "előrébb" van gyermekfotózásnál, viszont gyorsan mozgó gyerekre ember legyen a talpán aki belövi...Szerintem ilyenkor illik sorozatra kapcsolni a gépünket...

Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte M32U Arm Edition 31,5 144Hz IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- iPhone 15 Pro Max 512GB 87% Esim-es verzió (3hónap Garancia) Kijelzőn pici folt!
- Microsoft Surface Laptop 6 Ultra 7 16GB 512GB
- Bomba ár! Dell Latitude E4310 - i5-520M I 4GB I 160GB I 13,3" I DP I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) tehát ebben a tekintetben a GF3 "előrébb" van gyermekfotózásnál, viszont gyorsan mozgó gyerekre ember legyen a talpán aki belövi...