- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Légies iPhone halvány színei
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- 8300 mAh, maradhat?
Új hozzászólás Aktív témák
-
peppe79
senior tag
válasz
Hi!King #94985 üzenetére
"...nem értem a motivációt, hogy valaki fizet azért, hogy szabadidejében megrendezett keretek között lefotózzon egy állatot."
Élménynek azért nem rossz egy ilyen program. De abból a szempontból, hogy kényelmes körülmények között, tálcán kínálják eléd a vadat, fotózás szempontjából valóban nincs különösebben értéke.
-
Mirman
őstag
válasz
Hi!King #94985 üzenetére
Ha a megrendezett keretek között alatt a Máté Bence felé leseket érted akkor nem értünk egyet . Ez egy ugyanolyan eszköz mint az alcaruha , egy teleobjektív vagy egy könyv ami alapján kitanulod a madarak viselkedését. Természetesen előhelyükön le tudod fotózni az állatokat anélkül hogy zavarnád őket. Az hogy nem te építed a lest hanem más pedig szerintem lényegtelen hiszen az objektívet meg álcaruhat sem kezdesz el neki otthon csinálni, nem értem ez miért lenne más.
-
PuMbA
titán
válasz
Hi!King #94742 üzenetére
"Ez alapján a Canon és a TZ70 között alig van különbség, pedig APS-C vs 1/2.3" szenzorokról van szó."
Azt ugye tudod, hogy ezek csak az alap ISO-s mérések? Ha megnézed az ISO 400-800-1600-as értékeket, akkor már nagyon kikap a TZ70. A TZ70-nek meg az optikája is gagyi, szóval a legnagyobb képminőség különbség ott lesz, hogy cserélhető obis gépre veszel egy normális üveget és nem kitobikkal nyomod.
"de zajosodásban (Sports - low light ISO) nincsenek ekkora csodák, a nagyobb szenzor szinte mindig jobb."
Azért volt fejlődés. Egy mai APS-C szenzor majdnem ugyanott van, mint egy 15 éves FF ebben a mérésben, de a nagyobb pixel méret miatt az FF mindig jobb lesz kicsit
-
Throme
veterán
válasz
Hi!King #94673 üzenetére
Gx800 elődjével kezdtem az m43 "korszakom" , másodgépnek kellett. Gyorsan zsebből előkapva ,gyerekről meg úgy mindenről képet kattintgatni. Aztán itt ragadtam, és vettem egy keresős oly em10-et. Egyik ok a vázstabi. Így az egyetlen fix obim is stabilizált lett, úgymond. A másik ok, hogy napfényben nehezebben kivehető mi van az lcd-n. Ez azért zavart. Ettől függetlenül elégedett vagyok a gf7-tel. Szerintem ezt is érdemes átgondoni.
-
MrChris
nagyúr
válasz
Hi!King #94673 üzenetére
m4/3 júzerek barátja a zaj.
Meg a Neat image.
Tudtommal a szenzor tulajdonsága miatt iso 200 az alsó limit. Ezt lehet szoftveresen 100-ig kiterjeszteni, gondolom ennek van valami ára, nem használtam.
e-zárral valóban alacsony értéken érdemes használni, mert azzal zajosabb. Legalábbis a gx80 így viselkedett. -
MrChris
nagyúr
válasz
Hi!King #94671 üzenetére
Bár a 150e a dupla kitért jó ár, de mégis a GX80-t venném
Főképp az IBIS miatt. Ajánlom a kipróbálást, mert a GX800 elég kis hurka.
Ha csak a fotó a cél akkor meg az Olympus pl8, vagy em10II-t is megnézném, viszont objektívből a Pana 12-32 jobb képminőségre mint az Oly 14-42.
A 32-45 taratomány elvesztésétől én nem félnék, nincs akkora jelentősége.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP ProBook 430 G4 Pentium 4415U (bios jelszavas)
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 notebook - Ultra 5 135U16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics W11
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest