- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Külföldi SIM-ek itthon
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
Új hozzászólás Aktív témák
-
80hun
addikt
válasz
frankstork #71212 üzenetére
Az asszonynak nézted, ?
Én vettem neki egyet két obi + váz obival belefér -
Studi
veterán
válasz
frankstork #71212 üzenetére
Az is van e-bayen, és a 45/1.8-é kivételesen olcsó. Ha szörnyülködni akarsz nézd meg, hogy mennyibe kerül a 12/2-re, vagy a 75/1.8-ra az utángyártott!
Igaz azok fémből vannak.
Nekem volt, sőt, van is JJC napellenzőm Olympus obira, teljesen jól használhatóak.
-
Studi
veterán
válasz
frankstork #71210 üzenetére
Én nem szeretem a plusz fölösleges optikai elemeket. Inkább egy napellenzőt érdemes rátenni, amit használat közben kifordít az ember, és nagyjából védi is a frontlencsét.
-
ati3x
senior tag
válasz
frankstork #71117 üzenetére
Na ugye!
W3? Beszippantot? Én az 1-el jàtszottam elég sokat, meg a 2-el kicsit. Utoljàra a kerbal space program "szívott" be. De most inkàbb makettezem. Mégis csak több làtszódik belöle. "Sajna" idöm sincs, nemsokà itt a 3-ik gyerek..
-
brumi1024
veterán
válasz
frankstork #71039 üzenetére
Annyit is kér el, vagy külön van pénzvisszafizetés? (Mert feltételezem azért ennyi, a mintaboltban is fillérre pontosan ennyire jön ki a pénzvisszafizetés + prémium klub kedvezménnyel.)
-
Mercutio_
félisten
válasz
frankstork #71039 üzenetére
Gratulálok, férfi lettél!
-
ati3x
senior tag
válasz
frankstork #71032 üzenetére
Nyugodtan vedd meg.. Már nyitva is frankó.. Ha meg egy icipicit rekeszelsz, (f2.2) meg még jobb. Af gyors, beltérben is lehet használni. Meg aztán 1.8 az 1.8... Nem 2.8 A rendszer egyik legjobb obija. Az új pana 42.5/1.7 egy picit jobb nála de drágább is jóval..
-
Grga_Pitic
aktív tag
válasz
frankstork #71032 üzenetére
A látószög szerintem a legfontosabb tényező a választásnál, ha akarod beltérben használni, akkor a 60mm felejtős, legfeljebb fej-váll kompozícióra lehet jó (hacsak nem nagy térben használod). A 60mm-el viszont kevésbé kell a modell arcába mászni kint, ha ez számít.
Aztán használtan eddig nem volt olyan könnyű kifogni a Sigmákat. Azt majd meglátjuk, hogy az elmúlt hét Sigma dömpingje a hardveraprón mennyire lesz hosszú életű. Azért még mindig keveseknek van valszeg. Ha meg újonnan veszed meg, akkor mindjárt buktál egy tízest, ha később eladnád, az Oly 45mm-t meg el tudod adni ugyanannyiért, mint amiért megvetted.brumi1024: a hétvége időjárása egyelőre nem sok jóval kecsegtet. Amúgy éppen nálam is lesz próbára egy 17mm, pont jókor, mert a gyerekeket kell fotózzam karácsonyra.
hito: na elő a farbával!
-
qpakcovboy
őstag
válasz
frankstork #71028 üzenetére
Portréra több mint jó. Szerintem alap objektív, biztos nem bánod meg ha beruházol egy ilyenre.
Használtan elég jó áron lehet hozzájutni, és ha nem jön be, akkor ugyan annyiért ki is tudsz szállni belőle. -
brumi1024
veterán
válasz
frankstork #71028 üzenetére
Miért nem próbálod ki? Egy hétre elhozhatod (egyszer ugyan) kaucióért, amit aztán visszakapsz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elkaszálja az autóipart célzó üzletágát az Intel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hobby elektronika
- Tőzsde és gazdaság
- Xbox Series X|S
- Autós topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged