Hirdetés
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Neked tükröt, az iPhone Airnek emléket állít a Realme
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- Honor Magic V2 - origami
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Google Pixel topik
- Az órádnál fogva vezet nyomra az új Apple AirTag
- Yettel topik
- Apple iPhone 6s - Nyomás utána!
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Schanyee
senior tag
válasz
MrChris
üzenetére
Igazából még csak most venném a 14-est, önmagában a 12-32 drága lenne jelenleg. A 9-18-on is gondolkodtam, de az meg pláne drága lenne, plusz este sötét és elég gyakran olyankor tudok csak fotózni. Az majd a jövőben lehet esetleg érdekes. Eddig ránőtt a 20-as a gépemre, de többször is kellett volna annál nagyobb látószög az elmúlt fél évben. A 14-esen meg jelentősen nem bukok akkor se, ha később a 12-32-t veszem, ezért szeretem a használt cuccokat. Szóval most az előtétre sincs még meg a plusz pénz, nyárig az tuti nem is kell, most csak gondolkodtam a lehetőségeken. Meg addig kiderül turista objektívnek melyik tetszik jobban.
Bár amúgy vicces, mert megvan még a kit objektív (14mm), de csak azért, ha majd pár év múlva veszek új vázat, akkor azt oda tudjam adni a régivel a családban valakinek, ne egy fixtől kelljen megváljak
Egészen addig zavart az objektív cserélgetés, amíg nem voltak fixeim, azóta sokkal jobban zavar, hogy nagyméretű a zoom.Ezt szeretem az egészben, hogy annyira képlékeny mikor mire lesz időm, hogy ma nagyon szeretnék ezt vagy azt csinálni/fotózni, de lehet mire eljutok oda, addigra már nem lesz rá lehetőségem. Így ha vennék valamit, az is nagyon képlékeny, én se tudom mit akarok

Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- VR topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Trollok komolyan
- Wuthering Waves
- Windows 10
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- További aktív témák...
- Kiváló DJI Osmo Action 4 akciókamera + tartozékok! 4K UHD HDR
- Canon EOS 90D + Canon EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 IS USM + Canon EF 50mm f/1.8 STM + 2 akksi
- Sony a7III váz 20k expo
- Canon RF 800mm f/11 Is STM + álcázó+állványtalp+napellenző
- Sony Cyber-shot DSC-RX100 IV digitális prémium kompakt fényképezőgép
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- iPhone 17 Pro Max 256 GB Deep Blue - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
- Új MSI Modern 15 FHD IPS Ryzen5 7530U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Graphics Win11 Garancia
- HP EliteBook 640 G10 - 14" FullHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Egészen addig zavart az objektív cserélgetés, amíg nem voltak fixeim, azóta sokkal jobban zavar, hogy nagyméretű a zoom.