- Fókuszban a One UI 8 és a biztonság
- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- A OnePlus Nord 5 sem sokkal marad le akkuméretben
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Egyedülálló akkumérettel futott be a OnePlus Nord CE5
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ödönke2
csendes tag
na akkor:
1 éve van dsl-em kb. 2napig volt tüzfalam és meg is untam: ugynis nem 2 perc konfigurálni, mivel netes játékot játszok, és érztette rendesen hatását a tűzfal lagg és lasabb net, ugyhogy hagytam a picsbe mert csak szenvedés volt vele 1 db NAV megy live updattel, és semmi de semmi gondom nem volt tűzfal nélkül fogja rendesen a scripteket a trójaikat és a virusokat meg a férgeket, sőt tüzfallal volt igazán gond, mert mindig kiirt álltámadásokat stb. akkor én eldöntöttem, tök jó volt amig nem volt tűzfalam és nem is kell, laggolni nem szoktam csak ha maga a net is laggol invitel rlz. Tudm tudom vannak jobb-roszabb tüzfalprogik, de nekem nem kell, majd ha esetleg lesz vele gondom, akkor majd talán cselekszem, de addig felesleges szenvedés nincs olyan adatom, amit hiányolnék ha letörlődne és ha van is kikarcolom cd-re (fotók videók) és kész, persze most jöhetnek az ellenpéldák,de nem érdekelnek és nekem nem kell még1 plusz progi ami fogja a netet meg a memóriát -
shtml
őstag
Nekem a következő üzenet jelenik meg pár nap óta:
Messenger Service (ablak fejléc)
''Message from Real Women to you on ... (dátum)''
Want Sex? Stb.
Az ajánlott oldal pedig: www.sunnyway.biz
Tűzfal van és működik, NAV 2003 2-3 naponkénti vírusfrissítéssel, Outlook Expressben beállítva, hogy a html oldalakat txt-ben jelenítse meg. Ad Aware és Spybot S&D semmit nem talált.
Most kipróbáltam a Messenger letiltását, meglátjuk, mi lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest