Új hozzászólás Aktív témák
-
biker
nagyúr
hát remélem, tényleg segít.
nekem sosem volt ilyenem, csak más gépeken láttam, de minap véletlen neten felejtettem a gépet, mire hazajöttem, itt volt egy marék net send üzenet
persze tűzfal, antivir, adaware, minden fent van, ezek mellett jött be.
most lelőttem a netsend-et, és kézire is tettem, remélem segít.
Ja, a legszeb, a www.nixad.com küldi a netsend üziket, hogy tegyem fel az antispy-ukat, mert nincs semmi védelmem.
mindjárt foglamazok egy ''kedves'' levelet nekik -
fLeSs
nagyúr
Itt már van végleges segítség: Bővebben: link
-
nn687
tag
ugyanez a problémám volt, kipróbálom ezt a messenger letiltást, és majd írok ide h sikerült e.
-
Ödönke2
csendes tag
na akkor:
1 éve van dsl-em kb. 2napig volt tüzfalam és meg is untam: ugynis nem 2 perc konfigurálni, mivel netes játékot játszok, és érztette rendesen hatását a tűzfal lagg és lasabb net, ugyhogy hagytam a picsbe mert csak szenvedés volt vele 1 db NAV megy live updattel, és semmi de semmi gondom nem volt tűzfal nélkül fogja rendesen a scripteket a trójaikat és a virusokat meg a férgeket, sőt tüzfallal volt igazán gond, mert mindig kiirt álltámadásokat stb. akkor én eldöntöttem, tök jó volt amig nem volt tűzfalam és nem is kell, laggolni nem szoktam csak ha maga a net is laggol invitel rlz. Tudm tudom vannak jobb-roszabb tüzfalprogik, de nekem nem kell, majd ha esetleg lesz vele gondom, akkor majd talán cselekszem, de addig felesleges szenvedés nincs olyan adatom, amit hiányolnék ha letörlődne és ha van is kikarcolom cd-re (fotók videók) és kész, persze most jöhetnek az ellenpéldák,de nem érdekelnek és nekem nem kell még1 plusz progi ami fogja a netet meg a memóriát -
westlake
félisten
ad-aware reflist update:
Bővebben: link
2004.03.25 -
Dexter68
addikt
Az a helyzet, hogy én önmagában a W*ndows-t sem használom, csak nem mennek nélküle az
általam használt szoftok.
Amint hiba nélkül futtatja a Linux a quarkot, photoshoppot, illustratort, plusz megoldja a
kompatibilitást, áttérek. Pl. Mac-en is dolgozom, sem vírus, sem egyéb... -
mikado
tag
Használajatok Linuxot... A pingvin elég jó ebben!
-
[w]
őstag
nagyon naívan gondolod, hogy eddig még semmivel semmi bajod nem volt
valszeg eddig is volt, csak nem tudtál róla...
tűzfalat pedig igenis használni kell. ez olyan, mint télen sapkát hordani. (ha már megfáztál késő felvenni, mindig előtte kell, hogy eleve ne fázz meg...)
no offence -
-
shtml
őstag
Nekem a következő üzenet jelenik meg pár nap óta:
Messenger Service (ablak fejléc)
''Message from Real Women to you on ... (dátum)''
Want Sex? Stb.
Az ajánlott oldal pedig: www.sunnyway.biz
Tűzfal van és működik, NAV 2003 2-3 naponkénti vírusfrissítéssel, Outlook Expressben beállítva, hogy a html oldalakat txt-ben jelenítse meg. Ad Aware és Spybot S&D semmit nem talált.
Most kipróbáltam a Messenger letiltását, meglátjuk, mi lesz. -
[w]
őstag
soha nem fogom megérteni, hogy a mai világban (blaster, netsky, beagle és még sokezer féreg mellett) még mindig nem vagyunk képesek az ujjunkat se mozdítani saját magunk érdekében...
egy tűzfalat felrakni nem tart tovább 2 percnél, használni gyerekjáték és jó szolgálatot tesz (már ha kibírjuk azt a bizonyos két percet) -
crab
senior tag
Az Xp anitspy-al letilthatod az üzenetküldő szolgáltatást!
-
Naras
őstag
Keress ilyen progit, hogy popupstopper
amúgy meg valszeg felinstallált valami a gépedre egy kis progit, ami ezt csinálja...
keresd meg és irtsd le... -
X-COM
nagyúr
állítsd le az üzenetküldő szolgáltatást (ha nem használod)
vagy tűzfal -
Cefa
senior tag
Sziasztok
Kb óránként bejön egy message ablak és mindig erre az oldalra invitál.
baromi rendes hogy 10 dollárárt megszabadulhatok ettől a kis agresszív üzenetküldő szolgáltatástól.
http://www.messagestop.net/
tudna valaki segíteni ennek az eltakarításában.
köszönöm előre is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- CPU léghűtés kibeszélő
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Autóhifi
- SSD kibeszélő
- Milyen légkondit a lakásba?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest