Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Beats Powerbeats Pro 2 - az Apple termék, ami jobb Androiddal
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Android szakmai topik
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Prohardver app (nem hivatalos)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vesa
veterán
válasz
Hieronymus #9 üzenetére
"A linkelt alaplapon VESA kártyabővítő csatlakozók vannak."
Azon a képen nem VESA slot van! Ez volt a VESA slot:
-
válasz
Hieronymus #14 üzenetére
Én OAK 16bites VGA- t használok hozzá.
-
válasz
Hieronymus #9 üzenetére
De támogatják. XT IDE kártya vagy mint a linkelt lapomon az integrált IDE csati. A két hozzátartozó IDE vinyó is jumperelhető XT IDE módba, így vígan működik is.
VESA későbbi, XT- n 8bites ISA slotok vannak, bár sok 16bites ISA kártya is megy benne, visszafele kompatibilis, mint az XT- re alkalmas vinyók.@sidi : príma cikk !
-
válasz
Hieronymus #14 üzenetére
Igen, szerencsére Hercules volt, a nagyobb felbontást inkább szerettem mint a CGA 320x200 4 színt.
Utána rosszul írtam, 286/EGA jött ... nekem is ki kellene írnom magamből egy blogba, lassan kiesnek a részletek. -
válasz
Hieronymus #9 üzenetére
Pont erről írtam, bár az igaz, hogy nem XTA-nak neveztem.
A linkelt írásban is ott van a /X a HDD típus végén, azt láttam.VESA nem tudom hogy jön ide, az jóval későbbi, ezen 8 bit ISA van.
-
válasz
Hieronymus #7 üzenetére
De létezett: [kép]
Retro kedvenceim 6. A kezdetek, XT és 286 by DarthSun
Vannak 8 biten is működő XT IDE HDD-k, konverzió az alaplapon nem is kell, tudja a HDD.
-
válasz
Hieronymus #3 üzenetére
En is igy gondoltam
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Végre sor kerülhetett az MFM, vagyis az első merevlemezeim beüzemelésére.Egyelőre 2 db Seagate ST-225 került elő, ez...
- ÚJ- Hp Elitebook 840 G8 i5 11. gen 14" Magyar laptop / notebook- Win11
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép! I5 14400F / RTX 3080 / 32GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest