- Kedden érkezik a Galaxy S25 Edge
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
Sajnos csak az ECS K7s5A-6A-hoz vannak tuning BIOS-ok
Szóval ha növelni akarom a gép teljesítmnyét, maradt két lehetőségem:
Vagy veszek egyet a fentebb említett alaplapokból, és azzal tuningolok. Csak az a gond, hogy mi van, ha sz@r a Duron-om, és nem tudom húzni? Akkor teljes pénzpocsékolás lenne.
Másik lehetőség, hogy veszek egy Athlon XP-t. Ez már szimpatikusabb, lényegi hártányt nem tudok elképzelni (az előző megoldással szemben). Főleg ha azt nézem, hogy egy XP+hűtő, kb. annyiba kerül, mint a fennt említett lapok. Csak egy-két kérdésém lenne:
Miért ajánlja mindenki az 1700+-t? Az 1600+ miért rosszabb? A T-bred-es magok miben jobban?
És végül, hogy kb. mennyiért lehetne eladni egy 1,3Ghz-es Duron-t+hűtőt?
U.I.:Mielőtt mindenki lerohanna, hogy megvenné a procimat, szólok, hogy a csere még egyáltalán nem biztos -
Cathfaern
nagyúr
Nos egész pontosan ezt írja ki:
''The program file's part number does not match with your system''
Ugyebár azt jól gondolom, hogy amikor azt mondja, hogy ''write program name:'' akkor oda a BIOS file nevét kell beírni(valószínűleg azt mert ezt gond nélkül beolvassa+továbbmegy)?
Polesz:
Nekem nem azzal van gondom, hogy hogyan kéne _elvileg_ BIOS-t frissíteni. Ugyebár ez egy elég speciális eset, ráadásul Pici említett valami hasonló hibaüzenetet, amire ''yes''-t kéne nyomni, csak nem vagyok benne biztos, hogy ez az -
Cathfaern
nagyúr
Nem most azon a gépen írok
Szóval elkezdtem a BIOS frissítést, de az említett pontban inkább jónak láttam kilépni, és rákérdezni itt.
ugyebár Pici azt írta: ''Mindenképp ezt az Flasht használd mert az e feletti verziójú BIOS flash progik nem engedik majd felülírni a BIOS-t az sorszámozás miatt. (Ez engedi ha igent mondasz a kérdésére)''
Gyanítom ez lenne az a kérdés ahol én kiléptem. Csak nem vagyok benne biztos
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kedden érkezik a Galaxy S25 Edge
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- AI tervezheti az Apple chipeket
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- OLED TV topic
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest