Új hozzászólás Aktív témák
-
jerry311
nagyúr
19'' CRT monitorom van / lesz. Kb én leszek az utolsó ember aki TFT-re vált, addigr remélem egy olyan szinten fejlett technológiát kapok, mint a mostani CRT-k a kezdethez képest.
Szeretem, a TFT-t meg nem, pedig ültem már előttük eleget. Hiába tekrgettem / állítgattam, nem bírom elviselni, számomra olyan szenvedés a TFT mint másoknak az 56 Hz CRT-n.
Ez is 75 Hz-en jár (játékokban is), tudna többet is, de nekem ''ez jön be'', ilyen gépállat vagyok -
axlrose32
őstag
''nem is beszélve arról, hogy a CRT már egy kiforrott technológia, túl sok ujdonságot NEM tud felmutattni, ellenben a TFT MÉG fejlődik. Mivel még van hova, ugye.''
Azok pénzén akik most megveszik még biztosan van hova fejlődni->oled.Én biztos nem veszek egy kiforratlant,inkább maradok a jól kiforrotnál.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen autót vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Lexus, Toyota topik
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Új Bontatlan Apple Studio Display 27 5K Retina Thunderbolt Azonnal Átvehető Deák Térnél.
- SAMSUNG (LS32D700EAUXEN ) 4K GAMER MOITOR ! AKCIÓ!
- FÓLIÁS! LG UltraWide 35WN75C-B Ívelt Monitor! 3440x1440 VA / 100Hz / 5ms / FreeSync
- Samsung Full HD LED Monitor
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítás
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest