- Prohardver app (nem hivatalos)
- iPhone topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Új hozzászólás Aktív témák
-
jerry311
nagyúr
19'' CRT monitorom van / lesz. Kb én leszek az utolsó ember aki TFT-re vált, addigr remélem egy olyan szinten fejlett technológiát kapok, mint a mostani CRT-k a kezdethez képest.
Szeretem, a TFT-t meg nem, pedig ültem már előttük eleget. Hiába tekrgettem / állítgattam, nem bírom elviselni, számomra olyan szenvedés a TFT mint másoknak az 56 Hz CRT-n.
Ez is 75 Hz-en jár (játékokban is), tudna többet is, de nekem ''ez jön be'', ilyen gépállat vagyok -
-
jerry311
nagyúr
Én nem használok Bioshield-et, nincs 200k-s CRT-m.
Néha úgy érzem mintha röntgennel világítanának át és aztán felforrósodik a kezem meg a testem meg ami a monitor fényének útjában áll, mintha egy nyitott mikrosütő előtt ülnék...
Komolyra ordítva a szót, nekem meg a TFT-ktől fáj a fejem és a szemem.
Most akkor mivan? Annyira hozzáidomultam a sugárzáshz, hogy elvonási tüneteim vannak TFT előtt?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Xbox Series X|S
- Vicces képek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- LEGO klub
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkVision P27U-10 3840 x 2160 4K monitor - PIVOT - HDMI - USB- C - több db - gari + számla
- 2 év garancia 32" Samsung Odyssey G6 G65B QHD 2K 240Hz VA QLED Smart Gaming Monitor - LS32BG650EUXE
- LG UltraWide 29WQ60A-B LED IPS Monitor! sRGB 99% / 5ms / 100Hz / FreeSync
- LG UltraWide 34WR50QC-B Monitor! VA 3440x1440 / 100Hz / FreeSync
- FÓLIÁS! LG 32MR50C-B ívelt VA Monitor! 100Hz / FreeSync / 5ms
- Egyedi ékszerdobozka
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest