Keresés

Aktív témák

• Rover623

félisten

válasz Apol77 #41 üzenetére

Harag...?:F
    Megbántás...?:F
    Én kérek elnézést...;)

• Rover623

félisten

válasz Apol77 #36 üzenetére

Apol!
    Köszi a dícséretet...de inkább szomorú vagyok hogy ilyen szintre kellett süllyednem...:(
    És most próbálom nem megsérteni az önérzetedet és az identitásodat...de lécci ne szólj bele a ''nagyok'' dolgába! :)
    Ez most kicsit más, mint amikor a szokásos ''kisiskolás vitázik nagykamasszal'' előadás folyik itt a PH!-n.
    Ga Bee kollégával nem az a baj hogy kérdésével bizonyos fokú tájékozatlanságát tárta fel a ''vasak'' terén...
    ĺgy van ez itt mindegyikünkkel, többé-kevésbé...elvégre ezért vagyunk itt: ha nem tudunk valamit, megkérdezzük...ha tudjuk a megoldást, válaszolunk...
    A baj ott van, hogy a kollégának ez a munkája, ráadásul olyan helyen dolgozik ahova bármikor betoppanhat innen akárki!
    A következő kínos kérdéseket veti fel az eset:
    Hogy fogja magas színvonalon kiszolgálni valaki a vevőket, ha a potenciális vásárlóitól kér tanácsot...? Nem csak szakmait, kereskedelmit is...! Nem véletlenül kérdeztem tőle, hogy tavaly januárban is ott dolgozott-e már ahol most! Az első hsz-e a fórumon az volt: hol lehet fekete monitort kapni, 17-es és 19-es méretben? Egy röhej...!
    Ha már a szakma jóhírnevét nem tartja szem előtt, legalább a cégével szembeni kötelező lojalitás szellemében eltitkolhatná hogy hol dolgozik...tegye fel a kérdéseit ''mezei'' user-ként!
    Amennyiben a cégünk valamelyik dolgozója blamálná magát és a munkahelyét ilyen mértékben...keményen megütné a bokáját! Piszkosul meg kellene magyaráznia, miként lehet az hogy nincs birtokában a munkája ellátásához feltétlenül szükséges műszaki és kereskedelmi ismereteknek...!
    Az USA-ban pl. kapásból beperelhetné a dolgozóját a cég...és valszeg nyerne is!
    Mi nem perelnénk, de kemény retorziókat léptetnénk életbe vele szemben...
    Lehet hülyének lenni, de csakis magánszemélyként!
    Nem tudom mit szólna a nagyérdemű, ha az SZTK-ban a folyosón egymásnak ''szakmai'' tanácsokat adó betegek közé beállna fehér köpenyben az egyik orvos...és tanácsot kérne a nénikéktől: bosszantó övsömörjét ugyan mellik kence mulasztaná el iziben...?
    Biztos nagy lenne a nénik bizodalma a doktor bácsiban, mikor egy órával később bejutva hozzá nekik szegezi a kérdést: mondja nénike, hát mi a baj...?
    (Arról nem is szólva, hogy a felettese páros lábbal rúgná ki, ha a tudomására jutna az eset...)
    És még valahol ez is megbocsátható...!
    De az már nem, hogy a ''kicsit homály mindenkinek'' kijelentésével a pocsolyabéka végbélnyílása alá helyezi a szakma teljes személyi állománya felkészültségét...:(

Aktív témák