Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
PROHARDVER! témák
IT café témák
Aktív témák
-
Apol77
tag
Ha így nézzük, teljesen igazad van. Nyilván én sem örülnék ha venni szeretnék valamit, és kikérem a boltos véleményét, de nem ért hozzá.
Inkább utána olvasok, kérdezgetek itt, ki mit tanácsol. Néha azért megkérdezem a boltost is, márcsak kiváncsiságból is
De többet adok az itteni emberkék szavára, mint arra aki meg akar szabadulni a megmaradt cuccaitól 
Pl videókártya 64, vagy 128 bit.
Csak azért mertem írni hogy segítsük egymást, mert érdekel a téma, de nem értek hozzá.
Nagyon sok mindent tanultam már meg, hála a ph!-nak 
Remélem nem haragszol rám, nem akartalak megbántani.
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One 500GB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3371,100% Akkumulá
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

De többet adok az itteni emberkék szavára, mint arra aki meg akar szabadulni a megmaradt cuccaitól