Hirdetés
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót!
Figyelem! A kompakt fényképezőgép és bridge kategória gyakorlatilag megszűnt. Az ajánlóban szereplő gépek 6-7 éves modellek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
cellpeti
nagyúr
Ha 50k, akkor az itt leírtak alapján, akkor a testvére Canon PowerShot SX130 IS
-
ISZOLE
senior tag
A CP-510 egy hőszublimációs nyomtató, a belevaló papírt a tonerrel együtt árulják, a kazetta pont annyi képre való festékszalagot tartalmaz mint ahány papírt kapsz. Külön szerintem esélytelen.
(Csak belevaló papírt használj mert a tintasugarasokba valót magáraolvasztja a mechanika és dobhatod ki az egészet.) -
-
Ban_Dee
csendes tag
Hali,
Szerintem attól hogy kompakt, még nem feltétlen gagyi és nem is igénytelen, akinek az van.
(Gagyik inkább azok, amik alapvetően webcam-ek, csak fényképezőgép kinézetük van és egy kevés belső memóriájuk.)
Persze kompakt gép inkább tényleg csak utazáshoz való, de oda talán még jobb is, mint egy nagy profi cucc - könnyebb, kisebb és ha netalán valami baj éri, akkor nem egy havi fizud bánja.
Nekem pl. Nikon Coolpix2200 van, ami tulajdonképp ősleletnek számit manapság, de amire én használom (szintén utazáshoz és kisebb-nagyobb családi bulikhoz) arra jó.
Hogy melyik gyártó melyik modellje, arra csak annyit mondanék hogy:
- _nekem_ a Nikon nagyon bevált, legközelebb is azt veszek majd (előbb utóbb akarok venni egy eggyel profibb gépet)
- alapvetően itt is igaz, hogy cipőt a cipőboltból: olyan gyártótól, amelyik már analóg gépeket is csinál régóta (ezért vettem Nikont) kevés eséllyel fogsz vackot kapni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Microsoft Excel topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Honda topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- GENIUS vezetéknélküli, rózsaszín csajos egér
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest