- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Fotók, videók mobillal
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót!
Figyelem! A kompakt fényképezőgép és bridge kategória gyakorlatilag megszűnt. Az ajánlóban szereplő gépek 6-7 éves modellek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
oxox
addikt
válasz
PRO-peller #35755 üzenetére
O ize....az jut eszembe a hozzaszolasodrol mikor bementem a ferenc krt (azota korvin koz)-nel levo fotos boltba 2003-2004 kornyeken, es erdeklodtem a gepek irant..majd csodalkozva vettem eszre, hogy se panasonic, se samsung, se hasonlo nincs a boltban, pedig az interneten talalt muszaki adatok alapjan best buy-ok voltak...az elado csak annyit mondott..."egy nikon, vagy cannon osszefirkalja a samsunghoz hasonlatos gepek kepeit"...nem teljesen ertettem mit is jelentett (mint most nalad), de meggyozott, hogy nikont vegyek
akkor vettem (igaz akkor volt valami 140k), 4megapixeles, az optikaja "kis" vacak....legutobb mikor lattam 10k korul hirdettek hasznaltan. De azt mondjatok, hogy 40-50k-ert nem kapok olyan kompakt gepet ami kepminosegben hozza a 8evvel ezelotti gepem szintjet? ...egyik szemem sir a masik nevet ha igy lenne/van.
Amugy sosem hasznaltam max felbontason (altalaban 1600x1200-al megvoltam elegedve...a cf kartya hatarai miatt leginkabb)
Új hozzászólás Aktív témák
- GOPRO Hero 11 BLACK Creator Edition akciókamera csomag +tartozékok
- Raynox-250 makró előtétlencse
- GOPRO Hero 12 BLACK - 5.3k akciókamera - VADONATÚJ (1.)
- Fujifilm GFX50S II Garis + GF 50mm F3.5 R LM WR + 3db akkumláltor + Urth Core nyakpánt
- LAMAX W 10.1 Akciókamera + 256GB SD kártya + kerékpárra szerelhető tartó + úszó szelfibot GARANCIA
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, 5db Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről BOMBA ÁRON!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest