- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Apple Watch
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
Aktív témák
-
biga
őstag
Már végigrágódtam ilyeneken, végül Abit IC7-G-t vettem. (Tudom, te a simát nézted) Az Asuson az IDE-RAID vezérlő PATA, az Abiton SATA, amit vissza tudsz alakítani PATA-ra. (Asusnál a PATA-t nem tudod SATA-ra alakítani!) Plusz volt szerencsém a két RAID-et szemrevételezni. az Asus VIA-t használ, ami egy rémálom. az Abit Silicon Image-t, ami (szerintem) lényegesen jobb. (Persze most az ICH5R-ről nem beszélek, az ugyan olyan). A neo-t nem ismerem, ahhoz nem tudok hozzászólni. Ja, és az igaz, hogy az Asuson van LAN, de az nem az Intel ICS, hanem egy PCI-s 3COM. (Nem értem miért). Ami viszont hülyeség, hogy a sima IC7-en semmilyen LAN nincs (De a csati ott van, csak le van ragasztva! :)) Persze a chip is hiányzik :) )
Aktív témák
Hirdetés
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Kompakt vízhűtés
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Óra topik
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest