- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Netfone
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
Aktív témák
-
tyrant21
csendes tag
Na most amit nem értek, az az, hogy legjobb tudomásom szerint MS WINXP alatt RAID 0 és 1 is megoldhato a Dynamic Drive-oknak köszönhetően, szóval nem értem mi ez a varázslás a számokkal...
a csikozás tutira megoldható... ehhez még nekem is volt szerencsém... (egyetlen gubanc, hogy csíkozott vinyópárra nem mászik fel az XP... én meg pont ezt szerettem volna...)
szóval ez a hardveres RAID annyira fontos??? főleg ha az q.életben nem lesz két tök egyforma vinyóm??? :F -
tyrant21
csendes tag
Új lapvásárlás előtt a következő alternatívák merültek fel:
-MSI 865PE NEO2-LS
-Asus P4P800 (kein deluxe, mer' kinek van arra píze)
-Abit IC7(nem -G, mer' lásd fentebb...)
Nos tisztában vagyok vele, hogy az abit kicsit sántít ebben a sorban, mondhatni ő a kakukktojás, ám mivel nem a G-s változatról beszélünk + a többi lap PAT-osítható egy kategóriába merem őket sorolni (javítsatok ki ha tévednék!)
További érv a lapok mellett, hogy úgy láttam NTTO 24-26K-ért lehet őket lőni különféle csoda boltokban...
a dilemma adott: MELYIKET???
-a prockó hozzá 2,4B lesz, szintén a fentebb már említett okhalmaz miatt
-2x256MB PC2700 Ramok
-plusz valami NTTO 20-23K körüli vidkari (pl.: Abit Siluro GF4-Ti4200-8x 64MB vagy mondjatok jobbat ennyiért!)
Segítsetek! Előre is köszi!
És a bónuszkérdés: jó lesz e rá NTTO 4200-ért egy TT A1545 P4 Spark 7 vizes ismerőseinktől?
Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft Edge
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kuponkunyeráló
- Arch Linux
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Milyen TV-t vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Dell G15 5530
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest