- Zeiss triplakamera az új Vivo V60-ban
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- 165 Hz-es panelt tesztel a OnePlus
- Jimmy Choo felel a Magic V Flip 2 dizájnjáért
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fenntartható, tartós kiegészítőket mutatott be a Fairphone
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Hirdetés
Aktív témák
-
biga
őstag
Már végigrágódtam ilyeneken, végül Abit IC7-G-t vettem. (Tudom, te a simát nézted) Az Asuson az IDE-RAID vezérlő PATA, az Abiton SATA, amit vissza tudsz alakítani PATA-ra. (Asusnál a PATA-t nem tudod SATA-ra alakítani!) Plusz volt szerencsém a két RAID-et szemrevételezni. az Asus VIA-t használ, ami egy rémálom. az Abit Silicon Image-t, ami (szerintem) lényegesen jobb. (Persze most az ICH5R-ről nem beszélek, az ugyan olyan). A neo-t nem ismerem, ahhoz nem tudok hozzászólni. Ja, és az igaz, hogy az Asuson van LAN, de az nem az Intel ICS, hanem egy PCI-s 3COM. (Nem értem miért). Ami viszont hülyeség, hogy a sima IC7-en semmilyen LAN nincs (De a csati ott van, csak le van ragasztva! :)) Persze a chip is hiányzik :) )
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 16 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3095, 100% Akkumulátor
- Keychrone Q1 V2 billentyűzet / Számla / Garancia /
- iKing.Hu - Motorola Razr 40 Ultra Glacier Blue 8 GB RAM / 256 GB tárhely Használt, karcmentes
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest