Hirdetés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
-
Mobilarena
Kérdezés előtt az alábbi kérdéseket válaszold meg:
1.: Mennyit szánnál rá?
● Pl: "30.000Ft alatt kellene megoldani."
2.: Milyen gépre kötnéd?
● Pl: "Lásd az adatlapomon."
● Pl: "i7 11700, Asus TUF RTX 3070 OC, MSI B560M Mortar, 1db M.2 SSD."
(esetleg a ház típusával kiegészítve, a megfelelő kábelhosszúságok miatt)
+1: Van extra igényed a táppal kapcsolatban?
● Pl: Moduláris csatlakozók, félpasszív működés, halk, stb…
● Pl: "Tuningolni tervezek." (írd le mit és mennyire tuningolnál)
Ajánlott Tápegységek 2023: [link] (a teljesség igénye nélkül)
Új hozzászólás Aktív témák
-
04ahgy
nagyúr
válasz Sephiroth83 #23698 üzenetére
Mondjuk senki nem tudja, mire lehet való... Ha egy fotót csinálnál, tán egyszerűbb dolgunk lenne. Kötve hiszem, hogy a csatlakozó színe számítana, de a vezetéké annál inkább. És szerintem nem csak egy piros vezeték megy abba, hanem több, más színű is. Ha hiányos információkat adsz meg, ne csodálkozz, hogy a válaszok sem lesznek túl bőbeszédűek. Jelen esetben az ez előtti hozzászólásig éppen nulla.
HGyu
7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!
-
04ahgy
nagyúr
válasz Sephiroth83 #23704 üzenetére
Akkor az a csatlakozó nem 12V-ot, hanem 3,3V-ot ad az egyik ágán. Azért nem mennek vele az eszközök. Azt, hogy mire való, nem tudom.
HGyu
7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!
-
andrade
senior tag
válasz Sephiroth83 #25227 üzenetére
Ez nem működési szolgáltatási tudás! Rail design vasúti tervezés.Lehet használni vasútmodellezéshez is pld azért hybrid.
-
DeadBullet
tag
válasz Sephiroth83 #25232 üzenetére
En az egyik reviewban a 700W Aurum-rol azt olvastam, ha jol ertettem, hogy elmeletileg talan ha szukseges lenne az egyik agon le tudna adni talan a teljes teljesitmenyet. Elokerestem neked a review-t. Probald meg ertelmezzni esetleg te jobban (maskeppen), de en ugy ertelmeztem ahogy fentebb irtam.
[ Szerkesztve ]
Hataron tulrol! Steam: DeaDBuLLeT Origin: LorDDeaDBuLLeT
-
MMIX
addikt
válasz Sephiroth83 #25230 üzenetére
A 600W-os Aurumra ezt mérték: címkén a +12V áganként 18A
3.3V > 36A
5V 46A
12V1 38A (ennyinél kapcsolt le az ág)
12V2 40A
12V3 39A
12V4 38A
~540W +12VA 650W modulárisnál:
3.3V > 36A
5V > 46A
12V1 39A
12V2 37A
12V3 38A
12V4 38A
~600W +12VHogy mérték, hogy működik, passz.
[ Szerkesztve ]
-
DeadBullet
tag
válasz Sephiroth83 #25234 üzenetére
Igen negy agasak legalabbis a review alapjan igy adtak meg, hogy 4 agas a 700as, hivatalos infot nem kerestem a 700wattos tap teljesitmenyerol csak direktbe rakerestem a keresett kifejezesre, hatha talalok rola valamit es sikerult valamit talalni. Az en tudasom szerint ahogy ertelmeztem, csak virtualis 12 voltos agak vannak es nincsenek annyira lelimitalva, hogy agankent ennyi meg annyi ampert tud, hanem "adaptibilis" a szuksegekhez a 12 voltos ag. En igy ertelmezztem, de biztos jon egy szaki es o jobban el tudja magyarazzni, mert lehet hulyesegeket beszelek. Es 4 agnal is hasznos az ilyesmi szerintem, mert ha tulhaladja az ag teljesitmenyet akkor is menni fog, ha van eleg kakao 12volton osszesen. Legalabbis szereny ertelmezesem szerint. De mindenkep vard meg egy szaki velemenyet, mert en csak amator szaki vagyok (hobby szinten erdeklodok a szamitogepek utan).
Kellemes estet, en mentem aludni.
Hataron tulrol! Steam: DeaDBuLLeT Origin: LorDDeaDBuLLeT
-
MMIX
addikt
válasz Sephiroth83 #25237 üzenetére
A 400 és 500W-os verzióknál az egyik ág csak a CPU-é (mind a kettő táp 2 ágas).
Ilyen eset nem fordulhat elő gányolás nélkül. (hogy minden egy +12V ágra legyen kötve).
Gondolom úgy van beállítva, hogy az össz +12V erő kihasználható legyen.[ Szerkesztve ]
-
MMIX
addikt
válasz Sephiroth83 #25246 üzenetére
Ha a kisebb tápoknál is a 38A a határ akkor simán. A 320W csak 26.7A
Ha a CPU éhesebb (ami azért valószínűbb, ha nem dísznek vesz az ember 400W-ot), akkor még kevesebbet kell kibírnia. Mondjuk egy 150W-os CPU fogyasztás. Marad 19.5AKi kell próbálni, nekem nincs ilyen.
65W CPU és egy brutál 300W-ot zabáló videokártya (65W fogyis CPU elég erős ehhez manapság? ), vagy két 150W SLI , CFX.
Új hozzászólás Aktív témák
● A minél pontosabb válasz érdekében olvasd el a Téma összefoglalót!
● Hirdetni csak a Hardveraprón szabad!
● Garanciális kérdések: Tápegység garancia GYIK!
- Hír Újabb, 12VHPWR csatolóval szerelt ASUS tápegységek kopogtatnak az ajtón
- Hír Megvan az első leégett NVIDIA tápadapter
- Hír ATX 3.0 szabványú az ASUS Loki tápegysége
- Hír Eléggé kompakt lett az MSI ATX 3.0-s tápbestiája
- Hír Megújultak a Corsair HXi szériás tápegységei
- Hír Hivatalosan is bemutatta az ATX 3.0-t és az ATX12VO 2.0-t az Intel
- Hír Szinte minden kiderült a VGA-k új tápkonnektoráról
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest