-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Volband
tag
Én is teljesen vakon voltam a mobilokkal kapcsolatban, de az elmúlt egy hétben egészségtelenül sok időt töltöttem azzal, hogy ezekről olvasgattam, meg mindenféle videót nézegettem.
A Note 12 pro 5g tényleg egy nagyon jó készülék ár/érték arányban, és pl. az xre.hu-n 91 500-ért megkapod kiszállítással együtt. Valsz. szürkeimportos a hely, de 4000+ vélemény után is 4,5 csillagos, szóval szerintem gondolkodj el rajta.
Mi még nem döntöttük el, hogy milyet vegyünk, de teljesen laikusként a note 7 és 8-ainkat egy sima note 12-re akartuk volna cserélni ~60-70 000-ért. De az optikai képstabilizátor, jobb szelfi kamera, 5G, fluid 120 hz (azt hiszem sima note 12-ben nem fluid, ami annyit jelent h vagy nem élsz a 120 hz-cel, vagy folyamatosan többet zabál az akksiból) bőven megérik a befektetést, ha ti is úgy vagytok vele, hogy 3-5 évente váltotok csak telót. A gyorstöltés, nagyobb kijelző, szebb kijelző, nagyobb max fényerő (napsütésben jön szóba), és 4K-s videó csak hab a tortán.
Szerintem a processzora is jobb, de azokhoz még mindig nem konyítok.
-
Volband
tag
válasz
mulatosdj #182961 üzenetére
Az a baj ezekkel a határokkal, hogy mindig találni egy ényegesen jobbnak tűnő mobilt "csak" 20-25 000 forintért drágábban. Én sem tudtam még dönteni, de egy kezdeti Redmi Note 12S-től 70 000 forintért eljutottam már a Xiaomi 13T-hez is 160 000-ért...
Nekem az A54-ben a jack hiánya és borsos ár nem tetszik. Redmi Note 12 Pro (+ vagy nem +) nem érdekel? Csak hogy egy újabb mobillal bezavarjalak. Yettelnél a Prime+ tarifámmal pl. 110-ért el lehetne vinni a Pro+-t. Mondjuk az is nagyobb az A54-nél szóval neked valsz offos.
Igazából nekem a legfontosabb a kamera lenne, de hazai támogatás nélkül nem akarok Pixelt venni.
-
Volband
tag
Sziasztok. Samsung A54 és Redmi Note 12 Pro 5G között vacilálok. Megnéztem egy halom videót és elolvastam sok hozzászólást, de nehezemre esik dönteni. A kamera egy fontos szempont, de esetről esetre változik, hogy melyik telefon csinál szebb képet. Az A54-et jóval tovább támogatják, de nem tudom, hogy ez a gyakorlatban mit jelent. 3 év múlva boldogabb leszek a legújabb androiddal és oprendszerrel?
Ti melyiket választanátok? Mindennapos használatra, fényképezés fontos, játékokból maximum gagyikat (plants vs. zombies) futtatnék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- OLED monitor topik
- Futás, futópályák
- E-roller topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Bomba ár! Dell Precision M4600 - i7-QM I 8GB I 500GB I Nvidia I HDMI I 15,6" FHD I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest