- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- LG G8X - kettőn áll a vásár
- iPhone topik
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibi03
csendes tag
válasz
tibi03 #184701 üzenetére
"Hmm, akkor ez most megint dilemma. Nekem most redmi note 10 pro van, ez viszont kicsit csalódás volt számomra, mind kamera, mind rendszer működés szinten. Állandóan befagy, általában csak újraindítás oldja meg, de volt, hogy factory reset után volt csak hajlandó újra felállni a rendszer, elég kellemetlen volt. Ezért gondoltam, hogy váltok és a Samsung jött szembe. Viszont ez az új note 13 pro tetszik, nem tudom ezek az újak mennyire stabilak"
Az érdekelne még, hogy kamerás, videós képességekben melyik jobb, pl. a videónál a stabilizátor hol erősebb
-
tibi03
csendes tag
Hmm, akkor ez most megint dilemma. Nekem most redmi note 10 pro van, ez viszont kicsit csalódás volt számomra, mind kamera, mind rendszer működés szinten. Állandóan befagy, általában csak újraindítás oldja meg, de volt, hogy factory reset után volt csak hajlandó újra felállni a rendszer, elég kellemetlen volt. Ezért gondoltam, hogy váltok és a Samsung jött szembe. Viszont ez az új note 13 pro tetszik, nem tudom ezek az újak mennyire stabilak
-
tibi03
csendes tag
Köszönöm a jótanácsokat. Egyetértek veled, hogy ha valaki csak emiatt vállal egy nagyobb csomagot az nem kifizetődő, sőt!
Én most mindenképp szolgáltatót váltok, mert a vodából elég lett. Ahol lakom ott az van, meg most már a T, ennyi a választékOtthoni szolgálatátásokat + 4 mobilt hozok át, ezért a kedvezmény. Nekem most ~4.500 lesz a mobil számlám, de ez meg szerintem teljesen egyéni preferencia, lehet, neked, nekem elég egy kisebb csomag, valakinek meg a korlátlan kell, nem biztos, hogy mindenki a készülék kedvezmény miatt választja a nagyobb csomagot.
Nyilván nem a sütő fogja eldönteni a kérdést, ezt csak amiatt írtam, hogy így kb. egy árban mozog a két készülék, ennek tükrében történjen az összehasonlítás.
A telefonok kapcsán esetleg tudsz véleményt alkotni?
Köszi! -
tibi03
csendes tag
Sziasztok!
Jövő héten megyek a T-be telefonért, ki is választottam az A54 256GB-os verzióját, kedvezménnyel 88e Ft. Viszont most látom, hogy bekerült a kínálatba a Redmi Note 13 Pro 256GB ajándék Xiaomi smart 6.5l-es airfryer-rel 113eFt-ért.
Nyilván nem a sütő dobna az ajánlaton, bár el tudnám adni és akkor még effektíve olcsóbb is lenne a Redmi.
A két telefon közül melyik ütősebb szerintetek, pro-kontra? -
tibi03
csendes tag
válasz
KisSarkany #184537 üzenetére
Szia! Hát annyit tud még tenni, hogy az egyik számmal kérjen e simet és akkor marad 1 slot a simnek, illetve 1 az sd kártyának.
Így azért szélesebb a paletta, de én vagy egy Samsung Galaxy A54-et vagy egy Honor 90-et választanék, igaz utóbbiban nincs sd kártya bővítési lehetőség, viszont alapból 256 vagy 512 Gb a tárhely és ki lehet fogni tabletes akcióban, úgy szerintem megéri.
Pont tegnap fogtam egyet kézben a T-ben, eddig az A54 felé húztam, mert én is most fogok váltani, de a Honornak nagyon szép a kijelzője, vékony kávákkal, egyből szemet szúrt a kiálított darab. Az A54 kijelzője meg nekem nagyon csúnya a vastag kávák miatt,szóval most dilemmázok 😀 -
tibi03
csendes tag
Hali!
Még kb. 1 hetem van eldönteni milyen telefont hozok ki a T-től előfizu mellé, most igazából két készülék van versenyben.
Ami fontos nekem, hogy minél tovább bírja az akksi, viszonylag kompakt méret, jó fotós mellékesen videós képességek. Játszani nem fogok, átlagos felhasználó vagyok, böngészés, streaming, youtube, zenehallgatás + ebook olvasás jellemzi a mindennapokat.A két készülék:
Galaxy A54 128/256Gb, amiket 88/93e Ft-ért kapnék meg.
Honor 90 256Gb + Pad x8(ajándék), ami 132e Ft lenne, viszont a tabletet nem használnám, így azt el is adnám, bontatlan állapotban,szóval így nagyjából úgy gondolom egy árban ki tudnám végső soron hozni őket.A Samsung mellett szól a hosszú szoftveres támogatás, a Honor csak úgy tetszik, nem tűnik rossz telefonnak.
Melyiket érdemesebb szerintetek választanom?
Köszönöm!
-
tibi03
csendes tag
Sziasztok!
Jelenleg egy Xiaomi redmi note 10 pro-t használok 2 éve. Sajnos nem igazán vagyok már kibékülve a márkával, lehet, hogy csak a redmi széria nem az igazi, lényeg a lényeg, váltani szeretnék és most a Samsungra esett a választás.
Szolgáltatón keresztül tervezek venni részletre, most így fér bele. 2 készülék van bent nálam egy A54 5G,illetve egy felújított S21.
Az A54 mellett szól a vélhetően nagyobb üzemidő, illetve a hosszabb támogatottság, plusz hogy valamivel olcsóbb.
Az S21 mellett pedig, hogy kisebb a kijelző, nem szeretnék most batár telefont, jobbak a fotós képességek, illetve a videósak főként, amik számomra fontosak, továbbá a dizájn is jobban tetszik.
Ti melyiket választanátok a kettő közül? Jöhetnek érvek, ellenérvek, érezhető különbségek a kettő között a hétköznapokban?
Játékokra egyáltalán nem használom, videókat nézek, zenét hallgatok és ebook-ot olvasok sokat telefonon.
Köszönöm előre is a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Motoros topic
- Nintendo Switch 2
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- LG G8X - kettőn áll a vásár
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Samsung Z Flip 7 - Újszerű, kipróbált
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest