Hirdetés
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Mobil flották
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sophia75
újonc
Sziasztok!
Segítsetek légyszi!
Jelenleg Redmi 3S-t használok, de lassan váltanék. Rengeteg tesztet olvastam, sok készülék leírását átnéztem, de nem vagyok előrébb.
Mindenképpen új készüléket szeretnék, függetlent, nem szolgáltatóit.
Főleg netezés van, pár játék (semmi komoly, olyanok mint Candy Crash és társai).Ezen kívül a fotózás fontos, a Redmivel pl nem tudok jó közeli képet csinálni a macskáimról (hiába fókuszálok rá, homályos).
Jó lenne, ha lenne benne NFC. Memória minimum 3/32, aksi minimum 3000-es.
Méretre nem szeretnék túl nagyot, mindenképpen 6 coll alatt szeretném, de inkább 5,5 vagy 5.
Árban max 100 ezret szánok rá, de ha olyat mondtok, hogy 120-ért van ami tuti és megéri, akkor az még határeset.
Néztem pl Honorokat, Huaweit, Xiaomit... Samsungokban totál elvesztem a rengeteg típus között.Minden ötletre nyitott vagyok. Ha ajánlotok valamit, akkor légyszi írjátok meg azt is, hogy miért.
Köszönöm előre is
Kriszta -
-
Sophia75
újonc
Sziasztok!
Segítsetek légyszi!
Vennék egy okostelcsit, 50-100 ezres kategóriában. Ami fontos, hogy Dual Simes legyen, az aksi bírja sokáig, RAM minimum 2 Gb, esetleg a fényképezője jó legyen (ne 5 Mp-s )
A többi technikai részletet nem is értem, nem is akarom érteni Nem akarok semmi extrát a telefonnal: telefonálás, whatsapp, netezés, fényképezés, facebook. Nem fogok filmeket nézni, nem fogok zenéz hallgatni. Ha van NFC, az nem hátrány Újat szeretnék, garanciálisat, így itthon is kapható telcsi lenne jó.
Van ötlet?
Előre is köszi!
-
Sophia75
újonc
Sziasztok!
Segítséget kérnék. Sehol nem találok se tesztet, se fórumot a Doogee F3 Pro-val kapcsolatosan.
Érdekelne, hogy mennyire jó a készülék, érdemes-e venni egy átlagos felhasználónak?
Válaszaitokat előre is köszönöm!
Üdv.:
Kriszta
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest