- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
- Nem nyílnak a Foldok?
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
BiGg DoGg
csendes tag
válasz
Fernet #168297 üzenetére
Hali!
Mi Max 3-ról nehéz lesz váltani (személy szerint Mi Max 2-esem volt
), főleg az üzemidő miatt, de példáúl nekem egy Asus Rog 3-as lett az utód.
S20 FE-ből 5G-st vennék, de ez esetben egy év esett a szoftver támogatásból.
A Redmi note 10 pro esetében a proci az gyengus a többihez képest, de gondolom ez segít az üzemidőn, viszont a kamera képességei hagy némi kívánnivalót maga után.
Xiaomi 11T-t személy szerint nem vennék márcsak a proci miatt sem, és ahogy láttam az üzemidő az nem valami fényes.A 3 közül az S20 FE a legjobb kamerás képességek alapján és az aksi is kibírja egy napot, de ne számíts arra, hogy nyúzod egésznap és 50%on marad, mint a Mi Max 3
Amit még érdemes kivárni az az S22 megjelenése, ez talán lenyomja az S21 FE árát, ami frissebb és jobb mint az elődje az S20 FE.
Ha megbékélsz egy közepesebb samsung-al akkor ajánlom az A52s-t. Okés üzemidő, van benne OIS, ami sokat segít a képek készítésében és szép a kijelzője.
Esetleg még ha tetszik a Realme, nekik van top specifikációs teló olcsóbban.Remélem segítettem (vagy csak jobban bekavartam, hehe
).
-
BiGg DoGg
csendes tag
Helló mindenki,
Szeretnék vásárolni egy telefont, amit hosszabb távon tervezek használni (akár 4 évig). Így jutottam el a következő variánsokhoz:
Blacberry Z10 vagy Q5 (a fizikai billentyűzettel konnyebb gépelni): gyors OP rendszer, igen felhasználóbarát, viszont gyenge az app store felhozatala, a Z10-esnél elég gyengus kamera a többihez viszonyítva.
HTC windows phone 8X: gyors, gorilla glass, unibody ház, jó hangminőség, jó kamera, ugyanakkor itt sem a legjobb az app store kínálata, igen olcsón beszerezhető!)
HTC One X+: nagy kijelző, felhasználói felület magávalragadó (hangminőségről nem tudok sajnos nyilatkozni, de a tesztekben hallottak alapján gyengébb a hangzása, mint a 8X-nek), legdrágább mind közül. Az oldalon megtalálható tesztből szomorúan tapasztaltam, hogy a sebessége néhol igencsak kivánnivalót hagy maga után.
Akiknek van valami nyomós oka valamelyik telefon mellett, hogy ezt válasszam, vagy ne válasszam ezt, az ossza meg tapasztalatait.
Köszönöm szépen mindenkinek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- iPhone topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Nagyrobogósok baráti topikja
- AliExpress tapasztalatok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest