Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • BiGg DoGg

    csendes tag

    Helló mindenki,

    Szeretnék vásárolni egy telefont, amit hosszabb távon tervezek használni (akár 4 évig). Így jutottam el a következő variánsokhoz:

    Blacberry Z10 vagy Q5 (a fizikai billentyűzettel konnyebb gépelni): gyors OP rendszer, igen felhasználóbarát, viszont gyenge az app store felhozatala, a Z10-esnél elég gyengus kamera a többihez viszonyítva.

    HTC windows phone 8X: gyors, gorilla glass, unibody ház, jó hangminőség, jó kamera, ugyanakkor itt sem a legjobb az app store kínálata, igen olcsón beszerezhető!)

    HTC One X+: nagy kijelző, felhasználói felület magávalragadó (hangminőségről nem tudok sajnos nyilatkozni, de a tesztekben hallottak alapján gyengébb a hangzása, mint a 8X-nek), legdrágább mind közül. Az oldalon megtalálható tesztből szomorúan tapasztaltam, hogy a sebessége néhol igencsak kivánnivalót hagy maga után.

    Akiknek van valami nyomós oka valamelyik telefon mellett, hogy ezt válasszam, vagy ne válasszam ezt, az ossza meg tapasztalatait.

    Köszönöm szépen mindenkinek.

    Samsung B2100 Xplorer + 2 GB MicroSD >>>> HTC Windows Phone 8X >>>> Xiaomi Mi Max 2 >>>> ASUS ROG Phone III Strix Edition

Új hozzászólás Aktív témák