- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iOS alkalmazások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Magisk
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chuck Norris
senior tag
Sziasztok, az összefoglaló alapján -köszönöm annak aki beletette- vettem egy Motorola G32 telefont, tényleg csak ajánlani tudom az egyik legjobb készülékek idáig. Legjobban az üzemideje tetszik, ahogy használom, lazán marad benne estére 30-40%, az előző telefonjaikat már rég tölteni kellett.
-
Chuck Norris
senior tag
válasz
diegho #111938 üzenetére
Nem "kell" de van ahova egészen praktikus. Videót tényleg nem nézek vele meg netezni is csak nagyon korlátozottan szoktam de van sok funkció ami egy buta telefon nem tud egy 4-es meg bőven elég rá, pl elég olyan egyszerű dologra gondolni mint skype vagy email. Ezen kívül berakom a farzsebembe véletlen ráülök sokkal kisebb eséllyel törik el mint a nagyobbak
-
Chuck Norris
senior tag
válasz
ph2012 #111930 üzenetére
Régóta nézegetem már én is és szinte sincs 4"-os telefon, csak tepsiket gyártanak
Ebben a méretben a lumia 435, 532 talán még kapható de ezekben nincs vaku és van még Lenovo A1000 ami meg gondolom még telefonálásra is használhatatlan mint az összes többi olcsó android.
-
Chuck Norris
senior tag
Sziasztok,
Lumia 735, LG G2 mini, vagy mi legfeljebb eddig az árszintig?
Ami számít:
-független vagy T,
-Akkuidő
-GPS, a turistautakat valahogy rá lehessen tölteni.
-kicsi méret
-újonnan, magyarországi garanciávalKöszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Commander G41 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest