- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Magisk
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
vacs
veterán
válasz
GregHolmes16 #184036 üzenetére
-
Ájvé
veterán
válasz
Felsoroltak közül Motorola Edge 40 éri meg legjobban, főleg most 116-ért. Nord 2T nincs is csak bolti garanciával, hivatalos helyről nem nagyon lehet kapni, de ez se jobb egyébként, hasonló tudású mint az Edge 40. X5 Pro gyengébb mint az Edge 40.
F5-öt szintén nem nagyon kapni hivatalosan. -
User05
tag
válasz
Poco F5 szerintem jobb mint az X5, amit felsoroltál mindent tud, nemrég jött ki, van benne optikai stabi is.
[link]
Edge 40 Ultra ahogy láttam nincs is Magyar forgalmazásban.
Oneplus is nagyon jó választás, nincs hatalmas eltérés köztük, F5-ben van jack ha az számít. Ajánlom youtube-on nézz róluk tesztvideót, amelyik jobban megfog azt vedd -
juuzer
addikt
válasz
GregHolmes16 #157816 üzenetére
Nm.
-
redingitell
senior tag
válasz
GregHolmes16 #157816 üzenetére
Màtól van megint
-
redingitell
senior tag
válasz
GregHolmes16 #157813 üzenetére
Szia!
[Ez] a hivatalos bolt. Most kb 70K a telo, 12.12-én lesz akció az biztos. Viszont a Spanyol raktár teljesen kiürült. Szóval szerintem kb 3 hét mulva itt megtudod venni 66-68K-ért.
csaba1203 és juuzer köszi a tippeket! Az A 41 jónak tűnik. -
Kaci84
őstag
válasz
GregHolmes16 #157688 üzenetére
Általában hivatalos forgalmazók vagy megadják az ugyanannyi garidőt és egyébként is megbízható boltok: Media Markt, Alza, Edigital, Euronics, Emag, Telenor, Telekom, Auchan. (csak nagy általánosan)
-
juuzer
addikt
válasz
GregHolmes16 #157688 üzenetére
Nem tudom őszintén szólva. Van, aki Kínából rendeli be a global verziós telefont (vagy EU raktárról), ez nyilván olcsóbb, viszont a gari problémásabb. (Visszaküldeni stb.)
Vannak sufni-gsm-ek, ahol ugyanúgy kérdéses a garancia.Én olyan boltot néznék, ami viszonylag nagyobb és normális garancát ad (gyártóit, vagy normális szevízpaernerrel vannak leszerződve).
-
redingitell
senior tag
válasz
GregHolmes16 #157681 üzenetére
Valóban nem csúcs kategóriás kamerája van a poco x3 nfc-nek, viszont szerintem egy átlag user számára tökéletesen megfelelő. Ha pedig komolyabb fotózásra szeretnéd használni a telódat, akkor a 80-ezres ársávot meg kell növelni min 50%-al, és ott már lesz komolyabb kamerával készülék.
-
juuzer
addikt
válasz
GregHolmes16 #157681 üzenetére
Ennyiért jó kamerát nem fogsz kapni. Az mindig a csúcskategória kiváltsága lesz. De ha jól emlékszem talán a Redmi Note 9 Pro-nak jobb egy picivel a kamerája talán. De majd a Xiaomi-szakértők ezt megmondják.
Mindenesetre a Poxo X3 NFC jó vétel ettől függetlenül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Samsung Galaxy S22 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest