- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
juuzer
addikt
válasz
nagypasztor #124493 üzenetére
Szia!
Szerintem ilyen nagyon nincs.
Szerintem a Xiaomi Mi A1 hozza egy 3-4 éves flagship szintjét kamerában. De az 60k és 5,5"
Sajnos pont, hogy a kamera az egyik olyan rész egy telefonban, ami elhatárolja a felső kategóriát a középtől.
Most így a Samsung Galaxy S7 ugrott be de az meg 100k környékén mozog, 5,1" de az szerintem annyira nem nagy eltérés az általad leírtaktól.
80-90k között van iPhone SE, igaz 4", de kompakt és erős és 1-2 évig még biztos kap támogatást. RAW fotózáshoz fizetős app kell, viszont a kamerája nagyon jó. Én a hyedben vetnék az SE-re egy pillantást.
Remélem tudtam segíteni.
-
keszo
őstag
válasz
nagypasztor #124486 üzenetére
-
Jakesz
addikt
válasz
40 000 Ft-ért ilyet nem fogsz találni. De ha átlagosnal jobb fotózást akarsz, akkor még duplaennyiért sem nagyon találsz.
-
törölt tag
válasz
Ilyen van?
-
Ájvé
veterán
válasz
nagypasztor #75463 üzenetére
Ph tesztben írták, nem én találtam ki.
-
Ájvé
veterán
válasz
nagypasztor #75430 üzenetére
LG F60 fény és közelség szenzor.
Ace 4-ben amoled, LG F60-ban IPS van.
Amoled kevesebbet fogyaszt.
Snapdragon 400/410-ben nincs jobb ötletem. -
ricsiii01
tag
válasz
nagypasztor #43874 üzenetére
Szia!
Ennyiért Win phone-nal jobban jársz. Én ezt venném: Lumia 520. -
Cyberpunk
félisten
válasz
nagypasztor #1269 üzenetére
Maximum használtam legfeljebb. De még úgy is necces.
-
mohotol
aktív tag
válasz
nagypasztor #1269 üzenetére
Első gen. wp7-es telók biztosan. Omnia7, Optimus7,...
-
DS39
nagyúr
válasz
nagypasztor #254 üzenetére
használt Huawei Ascend Y200, szerintem jó választás lehet.
-
HuMarc
veterán
válasz
nagypasztor #250 üzenetére
Bocs dupla.
-
maggi1886076
addikt
válasz
nagypasztor #250 üzenetére
Gt540 a kijlezője miatt.wildfire s is jó választás.ennyi pénzért.x10 mini az nem xperia mini.x10 minit nem szabad megvenni.ideg összeroppanást is kaphatsz tőle. a spica is régi modell.ezek közül wildfire s!
-
HuMarc
veterán
válasz
nagypasztor #246 üzenetére
A HTC Desire S helyett nem HTC Wildfire S-t akartál írni? Ha valóban a Desire S-ről van szó, akkor az minden mást magasról ver. Ha viszont nem a Desire S-ről, hanem a Wildfire S-ről lenne szó, akkor az a következő kérdésem, hogy az Xperia X10 Miniről, vagy a sima Xperia Miniről van szó? Mert ha az utóbbi, akkor Az Xperia X10 Mini, vagy a sima Xperia Mini? Mert akkor egyértelműen az a nyerő. Ha viszont a Wildfire S-ről, az Xperia X10 Mini-ről, a Galaxy Mini-ről és a Galaxy Mini-ről van szó, akkor a nyerő a szerintem a Wildfire S a 2.3-as rendszer (Galaxy Mini szintén 2.3-as) és a szép kijelző (na ezt a feltételt nem teljesíti a Galaxy Mini)
-
maggi1886076
addikt
válasz
nagypasztor #246 üzenetére
Desire S-t nem hiszem, hogy kapsz ennyiért.xperia mini pro-t is legjobb esetben 20-30 között.Gt540-et el kell felejteni.galaxy mini jó választás lehet ennyiért.esetleg még zte blade, de azt romolni kell, hogy elfogadható legyen!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest