- iPhone topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cs1csó
titán
Tipikus, a LIDL-ös barkácscuccokkal - persze csak ami tényleg nagyon jó áras - csinálják ezt megvesz többet aztán már aznap - tehát reggel 7-kor nyit általában a LIDL - reggel 8-9-kor már teszi fel UNDORÍTÓ...
A BF-et ezért is nem követem, látok valami jót és már nincs vagy ahogy olvasom van akinek jött hírlevél is de tegyük fel be sem lehet lépni az oldalra mert le van terhelve - milyen meglepő! - aztán ha meg beteszed a kosárba - ha eljutsz idáig - akkor meg a fizetés előtt fog elfogyni.
Ahogy írta itt már valaki, és persze ha megrendeled sikerül fizetni stb. akkor lehet 1-2 hét is mire megérkezik (ez még a kisebbik gond) vagy ki tudja utólag törlik mert valami hibára az informatikai rendszerükben dologra hivatkoznak stb.Ez az egész csak arra jó, hogy felbaxd az agyad. Ott van a Redmi 9T ami 60k körül mozgott mostanában sőt volt 59k erre az EMAG+EDIGITAL-nak van akkora bőr a képén, hogy 56k-ért hirdeti. AMI PONTOSAN 5% AZAZ ÖT SZÁZALÉK kedvezmény!!!!!!!!!!!!!!
30% alatt én nem is engedném, hogy BF alatt bármit akciózni merjenek.
-
Chaser
legenda
üdv a kapitalizmusban ( :
a lehetőség mindenki előtt ott volt, saját motyójával meg mindenki azt csinál amit akarghiottone
nagyon pwm-es a samu?
ezt ki is hagytam a matekból, de nálam abszolút kizáró ok
tényleg tiszta röhej, hogy a 4 éves telefonom ami 50-60e közt volt újan összességében jobb mint a mai akár 150e ft-os kategória -
Piftuka
veterán
Nem valószínű.
Ez volt a "beetetés" része. Az a készülék a kínálatban, ami a bolthoz, a honlaphoz vonzotta az embereket.
És mivel a statisztikák szerint a fogyasztók döntő többsége ún. "impulzusvásárló", ha már ott jár, bizony észre fog venni még egy-két remek "nekem ez kell, és most kell"-hatást kiváltó terméket, akciót... és költi a pénzét.
És természetesen jól néz ki még mindig az Árukeresőben a többi konkurens kétszer akkora ára mellett...
Nekik ez baromi jó reklám.
-
Cs1csó
titán
Ahogy írták, erre van igény, plusz ahogy írták a külföldi igény is erősíti ezt. Szerintem ahogy előbb írtam ezért lenne már ideje az olcsó hajtogatós telefonoknak amiket telefonálásra vagy szöveges üzenetek írogatására vagy hasonló egyszerűbb feladatok esetén lehetne összehajtva használni de ha pl. térképet akarsz nézegetni vagy képeket, videókat stb. akkor meg kihajtva.
A jövő ez mert az igény nő a minél nagyobb kijelzőre de tény, hogy az emberek keze gyakorlatilag fizikai korlát.
A nagy kezűek előnyben vannak ez is tény. -
JackFeryll
őstag
Ami a 2010-es évek elején a galaxy note széria volt az lett most az alap telefon. Sokkal több tartalmat is fogyasztunk és már nem kell éveket várni a gyors mobilinternet/jobb hardver mellett hogy pl térképeket/navigációt betöltsünk. Egy nagyfelbontású videó is simán fogyasztható streamelve. Ezért haltak ki az egykezes, nem nyújtózkodós telefonok.
A többségnek ez fekszik, őket kell kiszolgálni. -
Cs1csó
titán
Tipp: alig veszik ezért kikopott. Nekem is van ismerősöm aki a kisebbet szereti, de gondolom ez a réteg nagyon szűk, és gondolom árérzékenyebb is (eladási statisztikák stb. alapján biztos kilogikázták)
Hülye példa: A Lidl-ben kapható volt évekkel ezelőtt "trópusi" ízesítésű rágó (olyan dobozban volt mint az óvszerek) én szerettem de megszűnt. Ez van.
-
-
zolnagy
őstag
Én is most keresek telefont (nem magamnak), szintén nem néztem a trendeket egy ideje és azt látom, hogy az olcsóbb szegmensben nincsen kis kijelző. Ez a 6,5" körüli kijelző az egyeduralkodó100e alatt. Kizárólag almás van kisebb kijelzővel, de az drágább.
Szóval 50-ért sztem egy Redmi 9T lenne a legracionálisabb (Goboon ennyi: [link] )
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld újszerű, hivatalos garanciás, dobozos
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- iKing.Hu - Honor Magic V2 - Black - Használt, karmentes
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest