- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Mobil flották
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
csaba1203
addikt
válasz
rbkzndrs #169301 üzenetére
Ha megint 4 év távlatában gondolkozol, akkor az S22 vagy az I13 a te telefonod....
Gondolom S8 körüli méretet szeretnél és ezért az S21 Ultrát én kiejteném a tepsi mérete miatt.
Mindkét készülék támogatva lesz 4 évig az Iphone még tovább is.
Bemennék egy MM-be vagy Euronics-ba és megnézném őket úgy könnyebb lesz a döntésed is. -
xhege
veterán
válasz
A felsorolt készülékek közül elsőnek az S21 Ultrát javasolnám, mert eddig is Samsung vonalon mozogtál és kedveled, ismered a márkát. Azonban az Ultra nagyon nem teljesíti az egy kézzel könnyen kezelhető telefon kritériumot.
Érdemes személyesen megnézni, kézbe fogni a vásárlás előtt mondjuk egy Media Marktban.
Az iPhone vonal mellett is szónokolhatnék, mert én azt használok, de nem biztos, hogy könnyen menne az átállás. Elsőre nekem sem ment, de aztán beláttam, hogy nekem ez a legjobb. Ha van lehetőséged akár egy régebbi iPhonet kölcsönben használni 1-2 hétig az sokat segíthetne a döntésben. -
m1lan
őstag
válasz
Nem kerül többe egy forinttal sem az S22, mint az S21, csak okosan kell matekozni.
334.990 forint a 128GB-os S22 listaára. SES-ben az előrendelési időszak alatt akár egy 15 éves, fiók mélyéről előszedett nyomógombos telefonért is megkapod a 35.000 forintos készülékbeszámítási extra kedvezményt, így már csak 299.990 forintodba kerül. Jár hozzá egy ajándék Buds Pro, amit 30-40.000 forint körül még simán el tudsz adni, ha nincs rá szükséged. Máris ugyanott van árban a kettő.
-
jeni
félisten
válasz
rbkzndrs #145972 üzenetére
S10e nekem is tetszik nagyon jó hardverrel de pocsék aksival. Nem egy bika aksi van benne.
A csúcs modellek közt a leggyengébb.
P30 jobb a készenléti ideje.
Fényképező terén az 5x zoom-t leszámítva majdnem egy szinten van a P30 Pro verzióval.
Annyival kevesebb ahhoz mérten,hogy a sima P30 nincs benne QI töltés,kevesebb az aksija.
Xiaomi Mi 9T Pro jobb vétel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Apple iPhone SE 2022 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A15 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 128gb, független, vadonatúj,aktiválatlan.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 12 Pro Max - Silver - Használt, megkímélt
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest