- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Yettel topik
- Egy óra, két rendszer
- Honor Magic V2 - origami
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
V@ns
aktív tag
válasz
Mr. Torma #131900 üzenetére
Neked gyárilag szürke a profilképed? Vagy azért, mert már kitiltottak, vagy ki fognak a trollkodás miatt?
Kinéztem magamnak az A2 Lite-ot, mert ez tűnt a legjobb két SIM+microSD alternatívának.
Két kérdés:
- Tudtok jobbat? Asus Zenfone Max Pro (izé, nem tudom mi a pontos neve) kamerájától tartok és az 5Ghz-es wifi hiánya nekem fáj.
- Az A2 Lite-ot ha szeretném rootolgatni, akkor a gyári garit bukja az ember? -
Ájvé
veterán
válasz
Mr. Torma #131902 üzenetére
Használat függő is lehet, ha telerakja minden fajta aktív háttérben futó programmal akkor lehet rajta érezhetően lassítani (csúcskészülékeknél is). Egyébként szerintem minden készülék lassul idővel, iPhone is, egyszerűen valamit használsz az használódik, ez igaz a telefonra is és ez a rendszerrel is így van. Nem beszélve róla hogy non-stop futnak, szóval még egy PC-t lekapcsolsz addig a telefonokat nem szokták (jobb esetben újraindítják), ez hardvert is nagyon igénybe veszi. Az ő iPhoneja is lassulni fog idővel, lehet most még nem érzi, de idővel fog. Bár addigra lehet eladja és ő már nem tudja meg mennyit lassul.
-
Ájvé
veterán
válasz
Mr. Torma #131900 üzenetére
Flagship-zászlóshajó kifejezést az aktuális csúcskészülékekre használják.
Notch pedig szenzor sziget amit az iPhone hozott be.
Nézőpont kérdése, mi alternatíva egy Samsungnak. S9-nek például nyilván nehéz ilyet találni, de közép és alsó kategóriás Samsung telefonoknak már bőven lehet, vagyis adott áron találsz jobb/kedvezőbb alternatívát.
"Aztan fel ev utan elb*szodnak meg fel meterrol leejted, betorik a kijezojuk, meg az oprendszer is kaki."
Samsung és iPhone is széttörik, nagyon kevés készülék van ami ilyen ütésállósággal rendelkezik.
Oprendszer kaki-ra nem tudok mit reagálni, van egy 3 éves Mi 3-am ami leszámítva hogy kicsit viharvert állapotban van tökéletesen működik, szóval ugyan úgy fut az oprendszer is. Samsung és iPhone is be tud lassulni, számos példa volt már erre, Apple direkt lassított a készülékeit hogy ellensúlyozza az elöregedő akksi miatt romló üzemidőt. Ennél szerintem nem is nagyon kell többet elmondani. -
keszo
őstag
válasz
Mr. Torma #131849 üzenetére
Ez egy parttalan vita.
De most egyet kell értsek veled: cirka 60000ft ár sávban
Samsung Galaxy J7 (2016) 16GB Dual J710 Mobiltelefon
Xiaomi Redmi 5 Plus 32GB Mobiltelefonég és föld a két telefon között a különbség még tapintásra is
-
-
maczera
aktív tag
válasz
Mr. Torma #131849 üzenetére
Van egy rossz(?) hírem a számodra: a pletyka szerint (a The Korea Herald úgy hallotta) hogy néhány belépőszintű és középkategóriás SAMSUNG Galaxy akár bérgyártásban készülhet a jövőben Kínában, és a Xiaomival is kapcsolatban álló ODM (Original Design Manufacturer), a Wintech lehet ebben a partner, ha a tárgyalások jól alakulnak.
-
BenHans
addikt
válasz
Mr. Torma #131807 üzenetére
Legalább légy jártas a témában mielőtt másnak készüléket ajánlanál...
Nexus? 2015-ben járunk?
A "jó", "óriási", "sztem", "amugy is" és a "samsung az samsung" nem elég.
Nem rosszindulatból írom.Az S9 jó, de nem lehet mindent 50-től 250-ezerig Samsungra szűkíteni mert jól csengő név és mindenhol ott van.
-
Ájvé
veterán
válasz
Mr. Torma #131807 üzenetére
Ez a folyamatos Nexusozás honnan jön egyébként? Szerintem azt se tudod miről beszélsz.
(#131808) Mr.Chow:
Oneplus 6 is AMOLED-es szóval akkor ezzel is megeshet. Asusról azért néznék teszteket, nem ismerem konkrétan a készülékeit, de eddig nem arattak túl nagy sikert. -
nyisziati
veterán
válasz
Mr. Torma #131802 üzenetére
Persze, hogy mindenki a Xiaomit nyomja. Évekig kerestük az olcsó, ám mégis jó teljesítményű és jó/elfogadható minőségű telefonokat gyártó mobilcéget. A Xiaomi ezekben mind nagyon jó.
Mondhatni a telók Suzukija. Sőt, a közép- és felsőkategóriás mobiljai túl is mutatnak a Suzuki autópiaci pozícióin.Kb. mintha a Suzukit és a Volkswagent egybegyúrták volna. Suzuki áron Volkswagen paletta és minőség.
-
keszo
őstag
válasz
Mr. Torma #131802 üzenetére
Ha én most tudnék telefont venni, a xiaomi helyet Asus Zenfone Max Pro-t venném. (csak kár hogy most nem elérhető)
-
juuzer
addikt
válasz
Mr. Torma #131785 üzenetére
Ennyiért nem is kell többet várni. A csúcs kamera mindig a flagship kategória kiváltsága volt, és az is marad egy jó darabig.
Szerintem ennyi pénzért nappal teljesen vállalható képeket készít. (Én is használok egyet.) Ezt se mondanám feltétlen, inkább egy régebbi Huawei/Samsung csúcskategóriás telefon, aminek mondjuk már lekúszott az ára 100 ezer forint alá. Az veri
A mostani középmezőny az említett két gyártótól nem.
Plusz szerintem korrekt, hogy a "depth sensor"-os bohóckodás helyett adnak egy rendes telefotólencsét. Többre megy az ember vele, mint egy kamubokeh-hez használt 2-5 megapixeles szenzorral.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- BestBuy topik
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Ingatlanos topic!
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen autót vegyek?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Lassan tálalható a hardverpecsenye
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest