- Nem nyílnak a Foldok?
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Íme az új Android Auto!
- Yettel topik
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Chow
tag
Sziasztok! Váltanék iOS-ról androidra, mert az iPhonoknak elegge elszallt az aruk...
200k a max amit rátudnék szánni..Eddig a galaxy s9 tetszik a legjobban, igazábol nem nagyon vagyok benne ebben az androidos világban,szóval milyen gyártóktól, milyen tipust tudnátok még ajánlani ami belefér az összegbe és vetekszik az s9-el, esetleg jobb is annál? -
Mr.Chow
tag
Sziasztok! Régen volt egy weboldal ahol több tízezer féle témának a screenshotja felvolt töltve, és mellé irva h melyik launcherrel lett csinálva, meg különböző logo appok neveit is feltüntették egy-egy mellett.Nem emlékeztek melyik weblap volt az?
-
Mr.Chow
tag
Sziasztok!Meguntam a szifont, így androidra átpártolnék, viszont ötletem sincs melyik telefont vegyem.Kinéztem már a oneplus 6, esetleg megvárom a 6t-t mert ugyis decemberre kell kb.,samsung galaxy s9, asus zenfone 5z között gondolkodom még...Tudnátok segíteni hogy ilyrn 160-180k kategóriába ti melyik androidos okostelefont vennétek, és miért?
-
Mr.Chow
tag
Üdv! December fele telefon vásárlásán gondolkodom, eddig a Galaxy Note 3-t néztem ki, de szerintem már nagyon nagy ez a méret, valamint a HTC M8 és a specifikaciok alapjan NEXUS 6-on is gondolkodom ha tetszetős lesz a design-ja, ti melyiket választanátok?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- World of Tanks - MMO
- AI-alapú böngészőt telepítenének gyárilag az új mobilokra
- ROG Strix G16 notebook: tökéletes harmónia
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- sziku69: Szólánc.
- Milyen házat vegyek?
- Háztartási gépek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- MAGYAR Larousse Enciklopédia 1-2-3 egyben 2999 ft
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R440 rack szerver - Silver 4114 (10 mag/20 szál, 2.2/3.0GHz), 64GB RAM,199990Ft +ÁFA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest