- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mzso
veterán
válasz
szoke12 #177281 üzenetére
Ha nem akar összejönni, akkor lehet, hogy el kéne engedni egy dolgot. (Mondjuk, ha két gyártóra korlátozod nem csoda.)
Most volt Edge 20 lite 87-92 ezerért akcióban. Bár nagyobb egy leheletnyivel, gondolom még jó lehet. Lehet, hogy lesz még.
Én inkább nagyobbat szerettem volna mint kisebbet. 6-ről 6,7-es lett de szélességben még így is csak elenyésző módon lett nagyobb. Úgyhogy szerintem max akkor zavarna, ha a hossz miatt nem fér be a zsebedbe. -
válasz
szoke12 #165390 üzenetére
Újak közül a Poco X3 Pro nem kizárt, hogy kielégítené az igényeket hosszútávon. Erős lapkával szerelték, valszeg nem lesz vele gond a jövőben sem. Picit van keret fölött az alapmodell hivatalos forrásból. A xiaomi.hu-n például. Egyetlen nagy hátránya van, hogy a mai okostelefonok között is inkább a robosztusabb vonalat képviseli.
Használtan leginkább nagyjából 2 éves volt flagship fér bele, de mindenképpen rizikósabb döntés. De találsz kisebb modelleket.
Papix
Szintén Poco X3 Pro vagy talán egy lánynak szimpatikusabb lesz a Redmi Note 10S külleme. Utóbbi sem egy rossz készülék. -
Ájvé
veterán
válasz
szoke12 #86495 üzenetére
Redmi Note vagy Redmi Note 2?
Note 2 "HSDPA 850 / 900 / 1900 / 2100" a gsmarena szerint, vagyis 3G menni fog mindenhol, Vodának a 3G lefedettsége 95%-os vagyis lesz neted, ha megfelel a minimum 7,2 Mbit/s.
Első Note is tudja a 900/2100 Mhz-et 3G-n.
4G terén már nem ilyen jó a helyzet, 800/2600 Mhz frekvenciákat épít ki, ebből a Note 2 csak a 2600-at tudja, amit inkább városokba van csak.MeGabee:
Nem, 1800-as frekvencián kaptak nagyon kevés sávszélességet, 800 és 2600-at használnak, gondolom vidéken 800-at a nagyobb szórási távolság miatt. Sőt cikkből az tűnik ki, hogy 2600-as frekvencián se kapott túl nagy részt, úgyhogy 800 Mhz marad leginkább. -
Fancy-boy
addikt
válasz
szoke12 #74425 üzenetére
Ha a Dunába beleesik, akkor bírja ki egy ideig, amíg kihalásszák. ( ezt kellene bírnia )
Motorola E-ben nincs vaku vagy zseblámpa...
DG150 nem lenne rossz, de olvastam róla a véleményeket, sok a hibás darab, meg a szerviz is kérdéses...
Elmondom neki a lehetőségeket, aztán majd megírom, hogy mi lett a befutó.
Az is lehetséges, hogy 1-2 héttel kitoljuk, és addig adok neki kölcsönbe telefont. -
Fancy-boy
addikt
válasz
szoke12 #74407 üzenetére
Köszi
Még a Sony M2 Aquát néztem, de az már elég nagynak tűnik.
Egyébként Defy+ még van újonnan itthon: [link]
Bár mindegyik GSM boltos...Szerintem akkor a Defy+ vagy a Samsung lesz a győztes.
Samsung újabb, viszont nagyobb valamivel.Ha valami még eszedbe jut, akkor nyugodtan írj.
-
takacsbotond
őstag
válasz
szoke12 #41417 üzenetére
Én azt a RAMot nagyon kevésnek tartom, ha androidos telefont szeretnél, de ha ragaszkodsz hozzá akkor a Y300, de vagy kicsivel több RAMmal rendelkező telefont keresel akkor az Xperia P-t , vagy az előbb említett Advancet tudnám ajánlani, ezek kb 35e körül mennek használtan, de ha azért az adott pénzért keresed a legjobbat akkor még mindig csak az xperia sp-t tudom ajánlani, mondjuk az egy sokkal erősebb vas, csak az a baj vele, hogy elég ritka használtan, de az se több 50e-nél...
-
batai15
félisten
válasz
szoke12 #5435 üzenetére
Galaxy S Advance
xperia U
xperia tipo
optimus l7 xperia j.
Galaxy Ace, Galaxy Mini, Galaxy Mini 2,
Htc:
Desire C
Legjobban a samsung s advanceal jársz, teljesítményileg aza legjobb, abba a legtöbb a ram.
utána xperia u, igaz az kis telefon, de szintén elég erős a hwja. csak 512 ram, és nem bővíthető.
Többi ezek közül felejtős.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest