- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- VoLTE/VoWiFi
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic V2 - origami
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
vacs
veterán
válasz
dreizwanzig #195022 üzenetére
WiFi hívás (VoWiFi) lesz a barátod!
Kapcsoltasd be a szolgáltatónál és utána te is a készüléken a sim kártya beállításainál!
Így nem lesz többet probléma az otthoni gyenge térerő. -
thomeef
őstag
válasz
dreizwanzig #195022 üzenetére
Szia, inkább G85, a G84 már majdnem 2 éves. És a G85 egy sokkal kecsesebb készülék, plusz több dologban csiszoltak is rajt elődjéhez képest.
-
szs85
aktív tag
válasz
dreizwanzig #173896 üzenetére
Valamivel erősebb proci, erősebb grafikus egység, szerintem jobb a hátsó kamera egység.
Itt összehasonlíthatod a két kamera képességeit.
Vagy most raktak fel egy Poco F3-at, ez processzorban ennyiért best buy, főleg játékra, kamera átlagos, és nem ír gariról sem.
-
szs85
aktív tag
válasz
dreizwanzig #173894 üzenetére
Esteleg használt, de garanciás Xiaomi Redmi Note 10 Pro.
-
válasz
dreizwanzig #166438 üzenetére
Ez a Samsung szvsz egy hulladék, inkább tegyél hozzá még 10k-t és az Alzától vedd meg a Realme Narzo 5G-t...
-
Norbi.
őstag
válasz
dreizwanzig #155179 üzenetére
Igen, leginkább az, vagy kicsit drágábban Samsung A20e talán, hosszabb távon megérheti a 3GB ram miatt.
Csizmás: Note 8T péklapát már? Vagy P30 Lite?
Balazs1956: Árkategória, méretet ha írsz, könnyebb lesz.
-
anorche1
őstag
válasz
dreizwanzig #96716 üzenetére
Wp -n igaz, hogy van Facebook, Messenger és viber is, de mind3 funkció szegényebb mint droidon, ios -en.
-
törölt tag
válasz
dreizwanzig #96716 üzenetére
Ezekre az appokra jó a Windows Phone. Anyósra nem kell olyan sok zsetont költeni, szerintem egy Lumia 550 jó választás, de ha több pénzt akarsz költeni, akkor Lumia 650.
Aztán majd jönnek a többiek más ajánlatokkal is. -
törölt tag
válasz
dreizwanzig #77810 üzenetére
Pont akkor írtál mikor én, persze ha belefér a 4,3 akkor természetesen inkább az Ace 4 ui: megint egysszerre írtunk
-
törölt tag
válasz
dreizwanzig #77801 üzenetére
Esetleg Samsung galaxy trend Plus ?
-
Devas
őstag
-
Gery1987
őstag
válasz
Szia!
4"-os és ilyen hardverigényekkel?
Hát ő ezt kizártnak tartom max régebbi zászlós hajók. De még azok sem. Manapság már a 2 mag is eléggé necces kategória főleg 4.4-es Android-al. Talán valami Prestigio történet van ilyen paraméterekkel.
Prestigio 5400 25ért edigital, ez 4"-os 4 magos. Magam is néztem. Bár csak 4.1-es Android! És régebbi Qualcomm MSM 8225Q. 512MB RAM-al. Hát ezt senkinek se javasolnám.
Ehhez képest 20-ért van a 4"-os Huawei Y330 amin frissebb Android (4.3) van és haveromnál egész jól teljesít pedig kínozza Jurassic Park játékkal. Melegszik de viszi. Vagy ugyanez ha van akkor Telekomos verzióban 17-18 körül van pl MM-ben. Igaz csak 2 magos és 512MB RAM, de korrekt.
4,5" alatt nagyon nincs KitKat-es gép. Max az Ace 4 de kicsit meglepő hogy nagy a 4,3".
Itt valamit módosítani kellene mert ilyen paraméterrel nem hiszem hogy lehet találni max kínai csodákat. Márkás gépet nem.
Szerintem menjetek fel a 4,5"-os méretbe. Az nem annyira durva lépés mint 5"-ra és rengeteg alternatíva jöhet be.
-
dave118
senior tag
válasz
Samu S4 mini ha ennyire fontos a kis méret, egyéb (nem kínai) értelmes alternatíva nem nagyon van.
Nézd meg kézben a Lumia 735-öt, meglepően kézre áll de 4.7-es. (Persze ha nem baj a WP)
-
voyager4.4
senior tag
válasz
dreizwanzig #77516 üzenetére
Helló !
Ace 4 alá nem érdemes menni. S3 mini már idejétmúlt és újonnan sem volt sok köze a névadóhoz.
Ace4 név alatt több telefon is fut főleg a független piacon (bár talán már szóródnak ki) érdemes odafigyelni.
Ezt a verziót kell venni.Így hirtelen ennyi.
-
törölt tag
válasz
dreizwanzig #77516 üzenetére
Feleségemnek van s3 mini és két kollégámnak, mindhárman utálják. Idegesítően lassú vacak kőkorszaki rendszerrel.
A kijelzője egész szép.Devas (#77510) ezt én se értem, a Sony lolli igencsak jól sikerült, most kaptam meg a régi Z-re, gyors, hibátlan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Okos Otthon / Smart Home
- Háztartási gépek
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- Autós topik
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest