- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- iPhone topik
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
cs.zs.
veterán
válasz
janeszgol #195663 üzenetére
"...Nem, mert színhelyesnek kell lennie. Ez nagyon fontos..."
Kérdés hogy ez hová lesz feltéve, hol lesz közzé téve. Amennyiben Facebookra tölti fel, szerintem ez a rész okafogyottá válik, mert nem lesz a világon 2 egyforma telefon(kijelző), amikkel/amiken ezt látni/nézni fogják.
Amennyiben viszont pl nagy fényképek lesznek falra kitéve, akkor már jogos a színhelyesség.
-
-
cs.zs.
veterán
válasz
janeszgol #195660 üzenetére
Szia,
szerintem ehhez semmi extra nem kell, kis túlzással egy kaputelefon is megoldja ezt.de pl
Nothing Phone 3a 12/256GB hu.nothing.tech oldalon 158.000.- Ft,
Vivo V40 5G 8/256GB nagynevű boltokban 180.000.- Ft, közben meg a Yettelnél feltöltősben 131.600.- Ft -
-
cs.zs.
veterán
-
kutga
félisten
válasz
janeszgol #189580 üzenetére
A kánikulában már hívás közben is érezni a napon, hogy melegszik a fülem mellett, ott még nem kényelmetlenül, de bizony melegszik. Autóban viszont, AA kábeles kapcsolaton keresztül, navigáció közben konkrétan tűz forró lesz a telefon, ilyenkor már a navigáció is szaggat, gondolom így veszi vissza a processzor sebességet. Kézbe fogva, zsebbe téve így már kényelmetlen is használni, azt nem tudom mennyire tesz jót neki, hiába van klíma. Én ezt tapasztaltam.
-
flash-
veterán
válasz
janeszgol #189213 üzenetére
Köszönöm az infót!
Es vajon a redmi note 13 pro 5g - nél ez a kozelseg erzekelő bug megvan? Mert ahogy olvasom a poco x6-nál sajnos igen
Bár nem tudom ennél is ki lehet ezt kuszobolni ha telefonalas kozben megnyomjuk a kikapcsoló gombot..
Megvenném a note 13 pro 5g-t, de valamiért dragabb, es 0% thm-el nem latok -
flash-
veterán
válasz
janeszgol #189210 üzenetére
hát én az antutut néztem, azért 603ezer, mig a note 13 pro 5g oké hogy antutuban 625ezer, viszont előbbi 12gb rammal van gondolom a 12gb ram a mindennapi használatban lehet jobban hasznosul, nem fog belassulni pár feltelepitett app tól , vagy ha 2 év mulva elinditom a facebook appot
na szóval nem játékra lenne hanem most ha már vennék telót páromnak akkor minél gördülékenyebb legyen a rendszer rajta 2-3 év mulva is azért gondoltam..
x6pro már drágább is annyival...
viszont a note 13 pro 5g vel van egy árban ahol meg tudtnám venni 0%ra, akkor gondolom már inkább ezt a sima x6-ot
de javítsatok ki nyugodtan ha rosszul gondolok valamit -
cs.zs.
veterán
válasz
janeszgol #188705 üzenetére
Valamilyen címszó alatt folyamatosan vannak ilyen kedvezmények. Aprócska szopatás, mert lehet hogy nem veszi észre a vevő, és akkor drágábban kelt el a termék.
De ott van a Firstphone is, az is egy jó lehetőség,
és igen, szuperek ezek az A-s telefonok. 2023 tavaszi A54 után (mellett) most ez a friss A25 - mindkettő kitűnő.
-
cs.zs.
veterán
válasz
janeszgol #188701 üzenetére
Emagon?
A25 5G 6/128GB 80.640.- Ft, [kép]
A25 5G 8/256GB 101.600.- Ft [kép]
Én 2 hónapja vettem itt a 8/256-ot 103.400 Forintért, jó telefon, bátran ajánlom bárkinek. Nekem a 100.000 Ft volt a vörös vonal, amit nem szándékoztam átlépni - majdnem összejött.De a Firstphone -nál pár ezerrel olcsóbb, és ott is van egy érdekes 0% hitelkonstrukció.
[kép] -
Kicilány
csendes tag
válasz
janeszgol #72743 üzenetére
Jééé, végre valaki aki nem fikázza a Prestit. Bnőmnek van LG L70-je, hát nem tetszik se külsőre, se belsőre. Galaxy Core 2 az kb annyit tud, mint a mostani telóm. Sony J-m van, sony már nem kell
Vodás vagyok, de már nem veszek hűségre. Használt telót meg pláne nem szeretnék
Nyugi, fogok venni valamilyet, de nagy a vacilálás. Valóban, semmi extrát nem szeretnék, engem nem érdekel milyen proci van benne, ha elég gyors, és nem gondolkodik.Na most a core 2nél is jobb paraméterekkel rendelkezik a presti, mégis az előző topikban mindenki fikázza a kínait... Ha őrá esik a választásom, akkor is várok pár napot, még annyira új, nincs visszajelzés, milyen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- Eladó karcmentes állapotban levő Xiaomi 14T 12/256GB / 12 hónap jótállás
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest