-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Devas
őstag
válasz
Kicilány #72715 üzenetére
S Duos 2 megint valami olyan név ami félig meddig nem is létezik, vagy valami művésznév, esetleg többféle változata lehet. Az S7582-re gondolsz? Ezt valahol Trend Plus-ként emlegetik.
Ez a Prestigio grace X3 meg megint valami művésznév lehet, mert sehol nem találok neten ilyet. Állítólag ez a Gionee terméke csak a Prestigio adta hozzá a nevét és MultiPhone 3455 Duo néven fut.
-
Ájvé
veterán
válasz
Kicilány #72746 üzenetére
Ha neked jó, akkor vedd meg.
Ezt ajánlanám egyébként, de tiéd a döntés. -
Devas
őstag
válasz
Kicilány #72746 üzenetére
Kicilány:
Szerintem jól futottál neki a telefon vásárlásnak:
1. Kinézed a telefont amelyik TETSZIK.
2. Megkérdezed a tulajokat, hogy mennyire bugos és megbízható a gyári rendszer.
3. Ha jók a visszajelzések megtapogatod élőben: kényelmes-e a mérete és kialakítása, megfelel a hangja stb.
4. Ha rendben megveszed.Bár itt a segítők többsége férfi, így nagyon gerjednek a pixelsűrűségre, a hertzekre és a grafikus teljesítményre, meg hogy támogatja-e a jövőben a mittomén hány bites rendszert a SoC, blablabla, mivel hardcore felhasználók komolyabb igényekkel. Nyilván ennek megfelelő igényeket kielégítő telefont ajánlanak majd neked az adott kerethez viszonyítva a LEGJOBBAT, aminek töredékét sem fogod valószínűleg kihasználni. De az ajánlott telefon lehet neked nem is tetszik, vagy túl nagy már egy női kéznek stb stb.
Esetleg megpróbálhatnád megkeresni a kiszemelt telefon topicját és ott a tulajoktól is kikérni a tapasztalataikat.
Viszont az olcsó Samsungokkal tényleg óvatosan kell bánni, lehet belassulnak és a bugokkal az őrületbe kergetnek, vagy pedig van 3 féle változat ugyanazon a néven és abból csak az egyik fajta használható normálisan. Szóval van alapja annak hogy leszólják, csak nem mindig fejtik ki, hogy miért is.
-
atike
nagyúr
válasz
Kicilány #72744 üzenetére
Arra kíváncsi lennék, hogy ugyan aki fikázza az használta-e már. Nekünk a családban kettő is volt - és semmi gond nem volt velük. Sőt. Adott pénzért többet nyújtottak mint a nagy márkák készülékei... És bár ez szubjektív, de jobban is néztek ki... Szerintem sem kell félned tőle - ha van lehetőséged "tapogass" meg pár esélyes versenyzőt - tuti segít dönteni!
-
janeszgol
félisten
válasz
Kicilány #72733 üzenetére
Biztos nem rossz az a Prestigio.
De amit én szívesen ajánlok: LG L70 (van fehér is), LG L65, Samsung Galaxy Core 2. Ezek alkalmasak arra, amit felsoroltál (hívás, fotó, net). Az utolsó kettőt használtam is egy rövid ideig. Átlagembernek tökéletesek.
Amit még "fél-szívesen" ajánlok, az egy használt Sony Xperia SP. (Telekommal vigyázz!) Én használtam egy ideig 2013-ban kettőt is. Vodással semmi gond nem volt, a Telekomos meg sz*r volt szoftveresen.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest