Hirdetés
- Android szakmai topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Galaxy Watch8: egy klassz és egy klasszikus
- iPhone topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Tasker
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
galuska95
aktív tag
válasz
Eraah #122027 üzenetére
Xiaomi esteben felejtsd el a mediat, eustockrol rendeld, ugyanolyan gari van ra de olcsobb. 50-70ert a mia1 a legjobb de ha kisebb kell akkor huawei p9lite 2017 vagy p10 lite is jo valasztas, bestbuy pedig a redmi 4x (3/32)ami dragabb telefonokra jellemzo sebesseget produkal de kameraban el van maradva, igy ha az nem fontos akkor jo valasztas.
Esetleg motorolak kozott is szet lehet nezni. -
SOAD19
addikt
válasz
Eraah #121909 üzenetére
Ezzel kapcsolatban, nekem is lenne egy kérdésem. Bicajjal közlekedek és általában elől a farmer zsebében hordom a telefont, mert tekerés közben zenét hallgatok, amit a telefon szolgáltat. A kérdésem az lenne, hogy bicajozásnál az 5,5"-os méret mennyire zavaró. Jelenleg 4,5"-os telefonom van, ezzel annyira még nem vészes a tekerés.
-
buek1967
tag
Én is hasonlókban gondolkodtam. Előbb Androidos középkategória (Acer CloudMobile) volt, de az egy hét nyúzás után nem vált be. Végül WP lett. De abból felsőkategóriás és nem Nokia, mert az üzemidő nekem fontos. Persze az ár is. Egyszóval ATIV S 200 Euróért, két év gyári garival (beregisztráltam a magyar samunál, megkaptam a +2 hónapot is). A kamera videóban kimagasló, fotóban S3. Üzemidőben, ami nekem fontos volt, elképesztóen jó. Nekem nagyon bevált. Ráadásul egyre jobb a rendszer, egy hét alatt is fejlődött. Nem mondom, hogy tökéletes, de egy hét Android után egyértelműen jobb. Pl. biztonságosabb, GPS villámgyors és offline, Office fullos, sorolhatnám még. Ezzel szemben a hátrányok (nincs rá pl. Wulala kliens, Norton Online Identity, fapados a zenelejátszója, nem játszik le annyi formátumot, mint az Android, nincs arcalapú védelem) eltörpülnek. Zavaróak, de nem annyira vészes. Cserébe még telefonként is jobb.
Más: miért éri meg függő telefont vásárolni Magyarországon, ha az EU-ban online sokszor a függetlenek is olcsóbbak? Tényleg nem értem, hiszen még a gari is megbízhatóbb. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 11 Pro Max 256GB Független/1 hónap gar./Akku 81%/p4218
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB AIO Enigma XL Seasonic 650W
- ÚJ Dell Latitude 14 5450 - 14" FullHD IPS - Intel Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2.5+ év gari
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest