- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
törölt tag
válasz
#54715584 #110925 üzenetére
Pontosítanék, mert a neten csak arra találtam választ, hogy játékokban és VR-ben van szerepe: ha nincsen gyro a telefonban, az befolyásolja a GPS működését? Ha forgok a telefonnal helykeresés közben, akkor automatikusan igazodik a megfelelő irányba, ha nincsen gyro akkor is?
-
Szajo
őstag
-
Oldman2
nagyúr
válasz
#54715584 #110001 üzenetére
Lányom telót cserélne, most egy Huawei P6-osa van.
Árkategória. (talán ez a legdurvább behatároló tényező)
max. 160e
Használt vagy új?
Új, garanciális
Hol vennéd meg? Függetlenül újonnan gyártói garanciával, esetleg előfizetésre egy szolgáltatónál? Esetleg használtan az aprón? Ugye nagyon nem mindegy, mert az árak teljesen különbözőek.
Független kellene, így a szolgáltatói ajánlatok vélhetően kiesnek.
Hosszú vagy rövid távra tervezel, a legjobbat keresed, vagy az éppen best-buy telefont?
Hosszú (akár 2-3-4 év)
Mire használnád? (ez egy másik sarkalatos pontja a választásnak, hogy körülbelül miről van szó, azt alul lejjebb olvashatod)
Elsősorban fotózás (beltérben), Facebook, Viber, Youtube és az alap telefon funkciók.
Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, vagy jó neked a zárt is?
Android
Mekkora készülék lenne megfelelő számodra?
5-5,5"
-
törölt tag
válasz
#54715584 #110130 üzenetére
Találtam még Xiaomi Mi 5S Plus-t elég jó áron. Ez milyen telefon lehet? Mennyire támogatott?
Még nem jutottam dűlőre, de már hajlandó vagyok lemondani a Home gombról is.
Viszont az S7E 5.5" mérete után valószínűleg jobb lenne az 5.7" vagy 6" elérhető áron. -
-
HuMarc
veterán
válasz
#54715584 #15873 üzenetére
Van egy Androidos nVidia projekt, az nVidia Shield, de az marokkonzol, nem telefon.
-
válasz
#54715584 #15854 üzenetére
21 hónaptól is lehet kedvezményes, a készülék típusa válogatja, van olyan telefon, ami semmivel sem drágább 21 hónapos vásárlással, mint a lejárt 24 hónap után!
tavaly az iphone 4s például semmivel sem került számomra többe 18 hónap után - korábban még 18 hónap volt aranyos és platinás kedvezménnyel, ezt emelték 21 hónapra -, mint vettem volna azt a 24 hónapos hűség letelte után. -
Tyer
őstag
válasz
#54715584 #15845 üzenetére
Anynit tudok biztosra, hgoy maikor én voltam benn, azt mondták, hogy 3 honappal elötte lehet. az 21. Ebböl következtettem, hogy ez a 18-24 ezt jelenti. a 21 mondom, velem történt, szoval akkor ez hiteles volt.
Annyi, hogy az egyébként 140ezres telo 160 lett volna, plusz ugye a 2 év hűség is a lejárattol indul. -
-
Sly Bp.
addikt
válasz
#54715584 #14316 üzenetére
Mindegyik nagyon jó nem is lehetnek rosszak! S3-at nem vennék már mert mindjárt jön az S4!
Ami még jó lehet: Sony Z, Asus PadFone 2, BlackBerry Z10!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy topik
- iPhone topik
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Kerékpársportok
- Milyen videókártyát?
- Filmgyűjtés
- További aktív témák...
- Google Pixel 7 Pro 128GB
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest