Hirdetés
- Magisk
- Garmin Fenix 8 AMOLED - a csúcshódítás költséges
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Garmin topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Apple iPhone SE (3. generáció) - szélsebes múltidézés
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
MonRo
tag
válasz Haapaet #96781 üzenetére
Szia
Miui "eszi" a RAM-ot, jobb a 3 gigás. Egy olyan ismid nincs akinek a telóján meg tudod nézni azt, hogy elég-e Neked a 2/3 G?
P8 Lite igen jó, de a képernyő védelme nem GG-es, valamint az aksi nem combos. 3-5 óra képernyőideje van. Ha B20 nem életbe vágó, jobb a Redmi.
(Bár én nem vennék B20 nélküli készüléket. Most nekem is az van, vannak nagy különbségek - B20 javára - utazásaim során....) -
mobilefan
aktív tag
válasz Haapaet #9751 üzenetére
Nem hiszem,hogy lesz már a Tré-mobilba
Galaxy W-ről ezt írták a tesztben : "A hátlap alatt 1500 mAh teljesítményű akkumulátor tengeti napjait. Visszafogott felhasználás mellett is maximum másfél napig volt nálam üzemkész, utána kitartóan hisztizik a töltő miatt, de inkább számítsunk arra, hogy naponta egyszer meg kell etetni a telefont, egyszerűen ennyit bír.
-
-
mobilefan
aktív tag
válasz Haapaet #9687 üzenetére
Figyu ha tényleg csak ezekre használnád, amiket írtál akkor valami olyasmit kéne venned aminek jó az akksija nem ?
Ehhez nem kell android,ha olyan telefont szeretnél ami sokáig bírja,ezek a játékok megvannak rá,gps ingyenes.
Nem utolsó sorban pedig igényes fémház és nem szokott bekrepálni !
Fórumon is írta egy Tré-mobilos srác,hogy ott melózik és ezzel nincs semmi gond.Magam is ilyet használok és nem elfelejtendő,hogy 30-35k körül van.
A többit tudod másra is költeni
Elhiheted remek szerkezet !
Ne hagyd,magad lebeszélni ha tetszik mert sok olyan ember írogat aki nem is ismeri csak a rendszer által ítél !
Viszont én azt mondom,,hogy Galaxy S advance-től jobb.Stabilabb,gyorsabb ! Akárhogy is 1mag 1.4ghz,de gyorsabb!
Nem fagy le,nem szaggat egy egyszerű játék !
Előtte SGS2-őm volt,de az 1 napos akku, úgy köszönöm és eladás....Gsm boltos haverom engem lebeszélt anno a Htc-ről,állítólag szeretnek bekrepálni.
[ Szerkesztve ]
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest