- Nem nyílnak a Foldok?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Namelesske
addikt
válasz
errorcode06 #164678 üzenetére
Használd egészséggel.
-
válasz
errorcode06 #164558 üzenetére
Gratula, ez így akkor több mint 100 Euróval olcsóbb, mintha az OnePlus hivatalos magyar oldaláról rendelted volna.
-
Bullitz
aktív tag
válasz
errorcode06 #164548 üzenetére
Szerintem nem igazán van olyan ami megakasztaná a simát a ram hiány miatt.
-
válasz
errorcode06 #164545 üzenetére
Xar ügy, nekem a sima, mezei KH bankos MasterCard kártyát engedte rögzíteni, és elsőre sikerült a tranzakció. Egyébként, most hogy akciós volt már a francia, majd a német oldalon is, szerintem napi szinten érdemes lesz figyelni a többi európai oldalt is, hátha ott is akciózzák majd.
Jut eszembe, a francia után, a lengyel oldalon is volt akció egy-két napig, bár ott kisebb mértékű volt a kedvezmény, mint a másik kettőn. -
válasz
errorcode06 #164537 üzenetére
Üdv!
Szerintem, ez most egy verhetetlen ajánlat, persze csak ha igyekszel.[link] Magyar ÁFÁ-val, szállítással meg áll kb. 400 Euró környékén. Én 2 hete vettem egyet, a francia Amazontól, az tokkal-vonóval 430 Euró volt, az is egy nagyon jó ajánlat volt, de ez a német még annál is jobb, igaz erre várni kell majd rá jó egy hónapot.
-
Kawauso
aktív tag
válasz
errorcode06 #163855 üzenetére
A kijelzőre gondolsz, nem a teljes méretre. De hasonló méretűek az U11 Life-val az alábbi készülékek:
- Google Pixel 4a
- Google Pixel 5
- Sony Xperia 10 III
- Asus Zenfone 8
- Apple iPhone 12Kisebb az U11 Life-nál az Apple iPhone SE (2020) és az Apple iPhone 12 Mini.
-
válasz
errorcode06 #157221 üzenetére
Redmi 9 gyári garival.
-
xhege
veterán
válasz
errorcode06 #157221 üzenetére
Szerintem a Redni Note 8T egy elég jó kompromisszum lehet.
-
válasz
errorcode06 #157210 üzenetére
Kis méret és nagy akksi általában nem jár kézben. Újonnan listaáron 50.000 Ft a Telekomnál a Galaxy A40. Kompakt méretű telefon tűrhető kamerás képességekkel.
Esetleg használtan akadna több lehetőség.
-
BenHans
addikt
válasz
errorcode06 #122226 üzenetére
Szia!
HTC U11 Life, kategóriájában elég jó kamera és az Android One program biztosítja a tiszta rendszert és a legalább 2 éves támogatást, de a HTC kényelmi funkcióiról (pl. Edge Sense) sem kell lemondani, valamint IP67 minősítést is kapott a bőven élhető HW mellé.
HTC weboldalán ingyenes Club reg. (jobb felül) után a 4/64GB verzió 350.1€ azaz kb ~110k Ft.Alternatíva lehet a HTC U Ultra ha még találsz valahol. Ez már 1 éves, de a jobb hardverért cserébe ez lehet a kompromisszum.
Kínai ugyan, de a Huawei brandhez tartozik a Honor 9, vagy esetleg egy Huawei Mate 10 Lite.
Ha kevesebbet költenél akkor Android One-os a Xiaomi Mi A1 is, de erre csak 1 év garancia jár.Ha nem ismernéd a HTC-t, nem kínai, taiwani, és az android és win mobilok/PDA-k nagy öregje...
-
errorcode06
őstag
válasz
errorcode06 #122202 üzenetére
Erre esetleg? Valami kínai csodát, vagy van értelmes alternatíva?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Nem nyílnak a Foldok?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Önerő nélkül - RÉSZLETFIZETÉS.BANKMENTES.KAMATMENTES. XIAOMI G34WQi
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest