2018. október 24., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Tesztek » Okostelefon rovat

HTC U11 Life - életrevaló

A HTC U11 sorozat középkategóriás modellje az Android One program keretében tiszta rendszert és legalább két éves terméktámogatást garantál, de az Edge Sense - szorongatós funkciók sem maradtak ki.

Bevezető, tartozékok

A HTC U11, noha nem egy forradalmi eszköz, a hagyományos kialakítás és megjelenés még érdemnek is tekinthető, ha valakinek pont ez kedves. Ezzel együtt roppant erős ajánlat a kategóriájában, amit nem is feltétlenül az aránylag egyedi szorongatós vezérlés indokol, de az egész készülék átgondoltsága, az aktuális és kifogástalan teljesítményű hardver és a figyelemreméltó képalkotó és audioképességek. A HTC U11 Life értelemszerűen nem a csúcskategóriában versenyez, a formavilág és a kifogástalan minőség viszont egyezik.


[+]

A csúcsmodelltől, mármint az idei elsőtől, mert azóta lett egy HTC U11+ is, ránézésre egyébként nem egyszerű megkülönböztetni, nem mintha szempont lenne. Mindössze a hátlapi kamera LED villanója lehet árulkodó, plusz az, hogy a készülék kisebb. De ez ránézésre aligha fog feltűnni. Az már annál inkább, hogy a képernyőn nem a HTC Sense felülete fut, hanem a Google 8.0-s alapra épített Android rendszere. Az Android One programban eddig jellemzően alsóbb kategóriás, alacsonyabb képességű hardverrel szerelt készülékek esetében futott. Ezzel együtt a két év terméktámogatást ígérő, leegyszerűsített és tiszta kezelőfelületet biztosító szoftver egyre elterjedtebb a magasabbra pozicionált készülékek körében is. Lásd: Xiaomi Mi A1 vagy Android One Moto X4.


[+]

A HTC U11 Life csomagolása is reflektál a rendszerre, egyszerű, funkcionális és informatív. A négyzetes, fehér karton minőségi, a doboztetőn a készülék látható típusmegjelöléssel és Android One logóval, az alján pedig technikai információkat találunk. A dobozt kinyitva hófehér térelválasztó kartonba ütközünk, amelynek bal oldalán került kialakításra a készüléktálca. Ezt kiemelve dokumentáció lapul a készülék alatti részen, a mindenegyéb pedig a jobbra nyíló, SIM-tűt is magába foglaló szürke belső borítás alatt szorong. A 2 amperes hálózati töltőfej mellett egy Type-C töltőkábelt és egy ear-bud típusú, Type-C csatlakozású, aktív zajszűrős, USonic fülhallgatót is találunk, ami történetesen ugyanaz, mint amit a HTC U11-hez mellékeltek. Ehhez két pár extra gumiharang is akad.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Hirdetés

Előzmények

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.