- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Macrodroid
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
guftabi96
addikt
válasz
Tamás1966 #192988 üzenetére
Direkt nem akarod megérteni, amit írnak neked?
Az EMAG egyben egy piactér is, ahol más cégek is árulhatnak az Emagon kívül.
Ezért fontos, hogy megnézd azt is, hogy ki a forgalmazó.
Nagyon nem mindegy, ha valami világvégi sufniba bejelentett dobós román cégtől veszed vagy magától az Emagtól.
Elhisszük, hogy a jó szándék vezérel, de tényleg nem kellene ezt erőltetned. -
-
vacs
veterán
válasz
Tamás1966 #192979 üzenetére
Kedves Tamás, látjuk hogy szeretnél segíteni, téged a jó szándék vezérel, ezzel nincs is semmi probléma.
A baj azzal van, hogy sok esetben teljesen el vagy tévedve dolgokkal kapcsolatban, fogalmad sincs mi a szürke import és a gyári garancia közti különbség, azt se értetted korábban, hogy az arukereso.hu-t miért szabad linkelni, jelen esetben nem tudod miért baj, ha az emagon egy külső partnertől vásárolsz stb.
Senki nem bántott téged, csak próbáljuk bővíteni a tudásod!Viktor, bocsánat.
-
ggeleven
őstag
-
szasanyi
félisten
-
válasz
Tamás1966 #192979 üzenetére
Az nem kötekedés, ha felhívom a figyelmed a hozzászólásod félrevezető részleteire.
Az lehet, de a képek az Emag oldalán vannak, ez viszont bizonyított.
Az eMag forgalmazó is és egyben piactér is! Ha egy adott márka termékeit az eMag hivatalos partnerként ill hivatalos forgalmazóként árulja, ez automatikusan nem jelenti azt, hogy a piactéren ugyanazon terméket forgalmazó más kereskedők által eladott termék is hivatalos forgalmazásból kerül a vevőhöz.
Elég sokan leírták már ezt neked, de nem akarod megérteni, ez nem is baj, de a másokat esetlegesen megtévesztő információk közlése az bizony baj!
-
ata007
tag
válasz
Tamás1966 #192937 üzenetére
Szerintem kevered a dolgokat. Es az elado sem teljesen tajekozott es neki nem az a lenyeg, hogy neked jo legyen, hanem hogy min tud tobbet keresni.
Az A szeriat nem kell osszekeverni az S szeriaval. Teljesen ket kulon vilag. A felesegemnek teljesen megfelel az A szeria, siman ki fog birni vele 4-5 evet (A54). Masnak az S24 is keves vagy mas elvarasai vannak.
Nem szemelyeskedek, messze all tolem, de ha sajat bevallasod szerint sem ertessz hozza, akkor nem fel infokbol es itt ott latott / hallott dolgokbol kene kovetkezteteseket levonj es azt osztani. Jelenleg kb 350+ (Samsung A13, A14, A54, A55, S22, S23, S24, Iphone) ceges telefont uzemeltetunk tobbek kozott a kollegaimmal. Meg en sem merek kijelenteseket tenni mindrol, hiaba teszteltem, max elso benyomast tudok. Ezert nem is nyilatkozok sokszor a tesztelt keszulekekrol, csak a hosszan hasznaltakrol.
Az hogy az Exynos nem jo, egy kicsit eros. Azonos kategoriaju Snapdragonnal nem veszi fel a versenyt, mar igaz, de teljesen hasznalhatoak. Es meg egy info, a Google Pixel telefonokban talalhato Tensor is egy atalakitott Exynos.
-
cs.zs.
veterán
válasz
Tamás1966 #192937 üzenetére
Fura hogy ezt mondta, mert a régi A5-A7 telefonok kifejezetten minőségiek voltak. (nem is voltak olcsók)
3 éven is túl vannak már az A52s-ek is, azok tulajai általánosan elégedettek.
1 db van is a közelemben, egyik barátom nemrég örökölte meg a gyermekétől. Nem akarták kidobni/eladni, mert hibátlan, csak a srác megunta, vett újabb telefont. Legnagyobb problémája épp az volt hogy 200.000 Ft alatt semmi nem lett volna igazán előrelépés, vágyott valami egészen újra,
úgyhogy vett egy iPhone 15 Plust... -
válasz
Tamás1966 #192931 üzenetére
Nem nézünk le, csak úgy próbálsz tanácsot adni hogy
fingodnincs a telefonokról, e-simről, szürkeimportos boltok hátrányiról
A nick-kedből ítélve közel egyidősek vagyunk, közel 30 éve foglakozok hobby szinten mobilokkal kb azóta az ismerőseim tőlem kérdik milyen telót vegyenek
rengeteg droidos telót használtam hosszabb rövidebb ideig a dzsunka gyártók kivételével az összes márkát használtam
a nyomógombosokkal együtt közel 150 telóm volt
és még így sem mindenkinek adok tanácsot itt mert van amit még én sem tudok (sajnos) -
cs.zs.
veterán
válasz
Tamás1966 #192931 üzenetére
Nálunk 2023 márciusi Samsung A54 8/128GB van a családban, anno 173.000 Ft volt, kicsit sokallottamm, de jó választás volt, bejött. 20 éves egyetemista használja, Exynos, hibátlan, szereti. Azt külön imádja hogy valóban vízhatlan, nem csak üres marketing. Többszörösen tesztelve.
és van egy 2024 májusi A25 8/256GB, 103.400 Ft volt, Exynos, hibátlan, szeretem ...
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
Tamás1966 #192899 üzenetére
Idézet a Redmi Note 14 Pro+ cikkből:
”Hozzánk a fekete modellt juttatta el a Xiaomi tesztre, ami egy üvegszendvics alumínium töltelékkel. Gorilla Glass Victus 2 van a kijelzőn, Gorilla Glass 7i a hátlapon, a kettő között meg alumínium keret. A fehér változat ugyanez, a lila színű modell hátlapja viszont szilikon-polimer, mert bőr hatását kelti.”
Te honnan vetted ezt a marhabőr hátlapot???
-
vence
aktív tag
válasz
Tamás1966 #192879 üzenetére
Ha tudnád, hogy mekkora lóságokat írsz ...
Tudod, ezek a dolgok a gyakorlatban, egy-egy területen
nagyon, de nagyon máshogy működnek ...
Nem rossz szándékból ... csak szólok.Nem lehetne, hogy amíg vmi minimális szinten nem érted a dolgokat, addig inkább nézelődnél ??
Főleg, hogy - úgy tűnik - neked mindent elnéznek itt, rád se off nem érvényesl, se semmi a szigorúságból.... mert valaki még el is hihet ilyesmit, aminek a valósághoz semmi köze nincs, csak egy laikus fantáziálás.
#192881 ggeleven
Ez még ettől is sokkal bonyolultabb ...
- esetenként a forgalmazók hónapokkal előbb leadják a rendeléseket;
- a gyártást előkel készíteni;
- - kiadják a rendelést a beszállítóknak;
pl. a dobozméret is más a töltősnél, mint a töltő nélküli száriáknál;De ez csak egy példa ... stb, stb.
>> ez ártényező is, <<< áralkuk, ártárgyalások ... -
ggeleven
őstag
válasz
Tamás1966 #192879 üzenetére
A töltőadásnál nem a csomagolás számít, hanem a forgalombahozatal ideje. Ha most talál valaki töltős telót, akkor az még biztosan tavaly lett forgalomba hozva. Ahogy fogynak ezek a készülékek ez egyre ritkább lesz. Nem csak nálunk, hanem szomszéd országokban is ez lesz a szitu.
-
Helga0203
tag
válasz
Tamás1966 #192861 üzenetére
Részben ezt is felesleges volt linkelni, mert a legtöbb gyártónál már volt hibás frissítés, de ezeket pár hét alatt javítják!
Samsung, Sony, Google sőt az Apple is adott már ki hibás frissítést, amit sos-ben kell javítaniuk!Amúgy Tamás, ezt is az OFF topikba kellett volna írnod, nem ide!
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
Tamás1966 #192843 üzenetére
Gondoltam ő is olvassa, és azért neked írtam, mert írtad, hogy megadják a garit, ami igaz, csak nem mindegy milyet. A kérdező csak annyit nézett 2 év, azt nrm biztos, hogy tudja mi a különbség gyártói és bolti között. Vettem már én is a legolcsóbb helyről telefont, tudtam is mivel jár, de nem mindenki tudja, ahogy te sem tudtad. Nincs ezzel baj, de nem kell megsértődni ha plusz információval kiegészítjük mások ajánlását.
Viktor: befejeztem.
-
sfdrakex
nagyúr
-
lucifer15
tag
válasz
Tamás1966 #192835 üzenetére
Köszönöm. Valószínű Poco X7 pro 12/512 lesz.
Az egyik Ország boltja helyről választanám.
Karácsony előtt már vásároltam tőlük,egy Redmi Tab pro 12.3" os 8/256 tablettet.
Korrektek gyorsak és segítőkészek voltak.
27% os ÁFA, és 2 év garancia a magyar jogszabályoknak megfelelően. -
ggeleven
őstag
válasz
Tamás1966 #192835 üzenetére
Nem teljesen igaz, mert a Redmi Note 14 Pro+ is idén januárban debütált itthon. A14 alapú Hyper 1-en indult és 2028ig ígérnek főverziófrissítést (illetve a szokásos +1 év security). Annyi előnye van, hogy ez hivatlosan értékesített készülék, míg a Poco nem. Persze lehet kapni megbízható helyen is és frissítés is ugyanúgy lesz, ettől nem kell félni. Gari viszont csak bolti lesz mindenhol.
Poco A15 alapon Hyper2-vel jött és minimum 3 év főverziófrissítést + 1 év securityt kap az is. -
cs.zs.
veterán
válasz
Tamás1966 #192720 üzenetére
"...Cs.Zs. kolléga.
Az árukeresőt ne ajánlgasd, mert még a végén te is le leszel cseszve. Azt itt nem szabad..."Erről lemaradtam.
Most komolyan.
Mi azzal a baj, ha beteszek egy olyan linket, ahol minimum 8GB rammal szerelt telefonokat emelkedő ársorrendbe tettem? A lefelé görgetéssel (vételár) mindenki ott áll meg ahol akar.
Ez egy "segítségnyújtás". A linkben nincs előtérbe helyezve (általam reklámozva) egyetlen termék és egyetlen bolt sem. -
ggeleven
őstag
válasz
Tamás1966 #192720 üzenetére
Ne csak ebből a topicból indulj ki. Sokan cserélnek 1-2 éven belül ismerősi körben és a lecserélt készülék megy gyereknek vagy nagyszülőnek. Egyes cégeknél szintén szokott lenni csere akkor is, ha semmi baja a készüléknek, de ők szintén nem fognak idejönni kérdezni.
Aki viszont 3-4-5 éves telót cserélne és közben nem követte a piacot az viszont jól is teszi, hogy nézelődik, utánaolvas és kérdez. Ez pont az az időintervallum, amikor a techiparban lehetnek jó újdonságok vagy alsóbb kategóriába leszivárgó jó tulajdonságok (pl Amoled kijelző ujjlenyomatolvasóval).Egyébként egyáltalán nem ÁK-val van baj, ne keverd össze a dolgokat! ÁK nagyon hasznos weboldal! Viszont jogutód (és következmények) nélkül megszűnő cégekkel nagyon kell vigyázni. Előre persze nem lehet tudni, hogy mi fog bedölni.
-
vacs
veterán
válasz
Tamás1966 #192709 üzenetére
telefonponthu és smartshop
Két igen népszerű szürkeimportos sufni gsm webshop volt, 2024-ben megszűntek, nyom nélkül eltűntek. Egy rakat embernek volt garis terméke, leadott telója, amit soha nem kapott vissza.
Olvasd el amit linkeltem és akkor talán megérted mire gondolunk.Olcsóbb, szürke importos boltokból a Btel/FirstPhone alatt nem is nézelődnék, ha a garancia fontos.
-
vence
aktív tag
válasz
Tamás1966 #192619 üzenetére
De-de, aki mostanában nem eSIM képes telót vesz, az egyre több jó lehetőségtől vágja el magát.
Utazásoknál ez már kemény pénz és sok idő is lehet.Szerintem már ebben az évben is sokkal kevesebb tel. lesz, ami nem eSIM képes, jövőre pedig már leginkább csak 3. vonalbeli és belépő kategóriákban lesz old-SIM! (c)
-
törölt tag
válasz
Tamás1966 #192617 üzenetére
Külföldi szolgáltatókkal, roaminggal olcsóbb igen.
Itthon mindegy, hogy fizikai vagy eSIM-et használsz.Itthon, ha fizikai SIM-et akarsz váltani eSIM-re, akkor a fiziakai SIM onnantól nem működik és neadjisten javítani kell a telefont, a csere keszülék pedig nem eSIM képes, akkor be lehet menni a szolgáltatóhoz, hogy váltsák vissza fizikaira. Ennek általában díja is van.
Nekem jó, mert benne a saját számom, arra csak azért töltök néha, hogy érvényes legyen, és benne az osztrák eSIM, arról hívok mindenkit. -
törölt tag
válasz
Tamás1966 #192613 üzenetére
Amit írsz az más. Az csalás. Hívószám hamisítás vagy klónozás.
Én örülök, hogy van eSIM, mert alig 2000 Ft-ból megvan 1000 perc beszélgetés vagy sms, illetve 11 GB mobilnet és az egész folyamat(megrendelés, aktiválás) volt vagy 3 perc.
Az eSIM (angolul embedded SIM, vagyis beépített SIM) egy digitális SIM-kártya, amely fizikailag nincs jelen a telefonban, hanem az eszköz hardverébe van integrálva. Ez azt jelenti, hogy nem kell külön műanyag SIM-kártyát behelyezni vagy cserélni, mint a hagyományos SIM-ek esetében. Az eSIM-et szoftveresen lehet aktiválni és kezelni, például egy QR-kód beolvasásával vagy az eszköz beállításain keresztül.
Hogyan működik az eSIM?
Az eSIM egy apró chipként van beépítve a telefonba, tabletekbe, okosórákba vagy más eszközökbe.
A mobilhálózati szolgáltatók által biztosított profilokat (például telefonszámot és adatcsomagot) digitálisan lehet letölteni az eszközre.
Az aktiválás távolról történik, így nincs szükség arra, hogy fizikailag kicserélj egy SIM-kártyát.Előnyei az eSIM-nek
Egyszerű váltás a szolgáltatók között: Ha szolgáltatót szeretnél váltani, elég néhány gombnyomás az eszközön – nincs szükség új SIM-kártyára.
Több profil kezelése: Egy eSIM-eszközön akár több szolgáltatói profilt is tárolhatsz (például külön munkahelyi és magánszámot), és egyszerre akár kettőt is használhatsz.
Kompaktabb eszközök: Az eSIM helyet takarít meg a készülékben, így a gyártók vékonyabb és modernebb dizájnt tudnak kialakítani.
Kényelmes nemzetközi használat: Utazáskor könnyen letölthetsz helyi adatcsomagot, így elkerülheted a drága roaming díjakat.
Biztonságosabb: Mivel nincs fizikai kártya, kisebb az esélye annak, hogy elveszik vagy ellopják.Hogyan aktiválható egy eSIM?
Ellenőrizd, hogy az eszközöd támogatja-e az eSIM-et.
Válassz egy szolgáltatót és csomagot (például utazáshoz helyi adatcsomagot).
A szolgáltató által küldött QR-kódot olvasd be a telefonod beállításain keresztül (általában a "Mobiladat" vagy "Celluláris hálózat" menüben található "eSIM hozzáadása" opcióval).
Az aktiválás után már használhatod is a hálózatot.Fontos tudnivalók
Az eSIM csak kompatibilis eszközökön működik (például újabb okostelefonokon, mint az iPhone 14 vagy Samsung Galaxy modellek).
Egyes országokban és szolgáltatóknál még nem érhető el teljes körűen ez a technológia.
Az eSIM tehát kényelmesebb és rugalmasabb alternatívája a hagyományos SIM-kártyáknak, különösen azok számára, akik gyakran váltanak szolgáltatót vagy sokat utaznak. -
-
pompom89
csendes tag
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
Tamás1966 #192504 üzenetére
Lehet vásárolni sufni gsmben. De ha ajánlod írd oda, hogy akkor vedd ott, ha a pár ezres spórolás megéri, hogy nincs hivatalos gari. Esetleg a bolt javíttatja a hibát gagyi alkatrészekkel,, rosszabb kijelző, akku stb…
Amiket nem forgalmaznak az általad írt boltok, azokat általában hivatalosan nem forgalmazzák MO-n. Ezért rizikós is lehet a vásárlásuk.
-
-
vacs
veterán
válasz
Tamás1966 #192482 üzenetére
szükreimportos boltot inkább ne ajánlgassunk!
Majd a kérdező maga eldönti, hogy honnét vásárol!
A coolmobile.hu oldalon kiválasztottam egy random samung telefont, ott a leírásban a Teljeskörű garancia linkre kattintva a coolmobile.hu/garancia oldalra vinne, de ez az oldal nem létezik, remek! -
sfdrakex
nagyúr
válasz
Tamás1966 #192426 üzenetére
Ezt viccnek szányad, hogy a 150 ezres Poco a 300 ezres Samsunggal van pariban? Kamerában, anyaghasználatban, szoftverestámogatásban, kijelző minőségben is? Vagy csak a soc tesztekben kapott pontjait nézed? Igen, a Poco olcsóbban ad jó teljesítményt. Cserébe más dolgokban kompomisszumos. Amivel nincs is baj,, csak az írásaiddal szerintem félrevezetsz másokat.
-
-
-
válasz
Tamás1966 #192440 üzenetére
11 év droid után mentem át, a sötét oldalra (i11) szinte az összes droidos gyártót kipróbáltam,
Az a vicc, higy a google appjai jobban müködnek ios-en mint droidon
néha még rápróbálok a droidra de 2-3 hónap után menekülök vissza iphone-ra
lehet hogy megöregedtem (58) de itt minden csak működik -
féldekás
aktív tag
válasz
Tamás1966 #192400 üzenetére
Értem, akkor lehet célszerű maradnia a Xiaominál.
Ebből ez végülis jó lehet: [link]
Nem tudom Alzánál is érvényes-e promóció: [link]
A gyártói webshopban hozzá adják egyből az ajándék fülest, viszont ott nem láttam ezt a lila színt, ez tetszene neki.
Pro változatok már nem férnek bele a keretbe, szürkeimportos helyeket meg kerülném.
Köszönöm a használt pixel ajánlást is. -
-
válasz
Tamás1966 #192339 üzenetére
Hidd el ha fogyna csinálnák
ahol van kisebb ott is a nagyobb megy jobban
s24 vs ultra iphone 16P vs 16PM
kisebb akku gyengébb üzemidő esetleg gyengébb műszaki tartalom és mindjárt a kisebb kompromisszumot választják
ráadásul ázsiában afrikában egy eszközt használnak az meg akkor legyen nagy.
itthon is egy hangos kisebbségnek kellenek a kis telók de még közülük is sokan választanak nagyobbat szintén a kisebb kompromisszum miatt -
Fernet
senior tag
válasz
Tamás1966 #192242 üzenetére
Nem akarok mindenáron új telót, nincs bajom a mostanival, akksi is egész jól bírja, csak mikor utánanéztem, hogy nincs tovább támogatás, elgondolkodtam. Ha a zsebemben marad az a 180e az nem baj.
(vagyis pontosabban kb 130e ha beleszámolom mennyiért mennek a használt s20fe-k)
-
válasz
Tamás1966 #192225 üzenetére
samsung-baseus-huawei töltök vannak itthon. samsung 10+ éves, ja van egy windows phone microsoft töltöm is ami szintén nem mostani, mai napig megy. Igen, van benne védelm ezekben és ez a lényeg. Én nem mindig húzom ki, pl ha elmengyek a városba pár órára laptopt tabot stb rajta hagyom. Nyilván ha napokra megyek még a tvt is kihúzom
-
cs.zs.
veterán
válasz
Tamás1966 #192206 üzenetére
"...Töltő szerintem semmibe sem lessz, mert ez év Január 01- től ez EU rendelet..."
Amit a boltok még korábban berendeltek és megkaptak, abban ott lehet. Vélhetően a 13T-ben is ott lesz a töltő. Ráadásul az EU-rendelet csak azt mondja ki, hogy lehetővé kell tenni az ügyfél részére a töltő nélküli vásárlást. (mert lehet hogy van neki és nem kéri)
Valóban lesznek olyan vásárlók, akik a töltővel csomagolt dobozra azt fogják mondani, hogy "Bontsuk ki, vegyük ki belőle, azt nem kérem, és árengedményt kérek!" ?? -
cs.zs.
veterán
válasz
Tamás1966 #192157 üzenetére
Törvény írja elő x éve (ki kell keresni), hogy ha az ügyfél az eszközt kifizette és egyéb tartozása sincs (pl kötbér), akkor ugyebár az eszköz az övé, semmiféle korlátozás nem lehet rajta. Mivel full szopás lenne állandóan függetleníteni (kódokkal) a rengeteg eszközt, ezért már eleve nem is függők.
Ha valaki tartozik, a szolgáltató a telefont függőség nélkül is tudja blokkolni.A Vodafone által forgalmazott iPhone készülékek Voda-függők,
a Telekom és a Telenor/Yettel hosszú évek óta független eszközöket árul. Ha Telekom/Yettel-függő eszközbe botlasz bele, az garantáltan k.rva régi... (de ingyen kiadják hozzá a függetlenítő kódsort - ha az eredeti gazdája nem tartozik a cég felé) -
-
szasanyi
félisten
válasz
Tamás1966 #192141 üzenetére
Gondolom ez igaz, de ennél több infó kellene ahhoz, hogy el tudja dönteni akarom-e azt a lovat. Esetleg tudsz-e olyan oldalt, tesztet ahol a tavalyi modellek vannak ajánlva árkateegóriánként? Lehet "23-as is, ha még min. 4 éves teljeskörű gyártói támogatással rendelkezik, de gyanítok nem lesz ilyen.
Korszerű és hosszútávon (4+ év) támogatott telót keresek, viszont nem kell bivajerős, legjobb típus mert nem lenne kihasználva és nem is tudok/akarok annyit rááldozni. Csak új vásárlás, br. 200k-ig de egyszerűen nem tudom azok közül melyik lenne jobb választás (nem 200k elköltése a cél, az csak a maximum valódi előnyökért amit más típus nem biztosít). Úgy is mondhatnám, hogy 200k-ig ár/érték bajnok típust szeretnék (hangsúlyosan a hosszú támogatásra). -
cs.zs.
veterán
válasz
Tamás1966 #192132 üzenetére
Az általad linkelt cikkben is ott van, hogy odakint a (64 gigás?) alapmodell (nettó) 429 dollárba kerül, de némi emelkedés várható.
Ha nem bővíthető egy telefon memóriája, kérdéses hogy a 128 GB is elég lesz-e, mindenesetre az már most is 200.000 Ft felett van:
Eként én sem gondolom, hogy az enyhén drágább SE-4 200.000 alá becsúszna, pláne ha a sokkal élhetőbb 256 gigás variánsra gondolok. Alma bá' aranyárban ad minden Byte-ot, utóbbi simán 300.000 Ft lesz...
-
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
Tamás1966 #192074 üzenetére
Mi az hogy az X7 hibrid? Ezt a gombok/gesztus vezérlésre érted? Minden androidos telefonon ki tudod választani, hogy gesztusokkal vagy gombokkal akarod-e kezelni.
67 éves édesanyámnak iPhone SE telefonja van és androidos tabletje. Semmi gondot nem okoz neki egyik kezelése sem. Akkor sem volt gondja mikor androidos telefonról iPhonera váltott. Nem értem ezt a kezelési mizériát. Volt sok féle androidos telefonom, majd iPhonera váltottam.
-
cs.zs.
veterán
válasz
Tamás1966 #192086 üzenetére
Ő nem igazán volt semmilyen márkára rácuppanva.
Megvette magának megjelenésekor a Redmi Note 10 Pro-t, mert abban az árkategóriában anno annak volt legjobb kamerája. Aztán amikor megjelent a Note 11 pro, akkor a 10 pro kapott egy frissítést amivel lebutult (!), csak hogy a gyártó elmondhassa, hogy a Note 11 Pro a tuti.
Akkor nagyon morcos lett (nem tudom mi volt az, de eltűnt egy funkció, amit ő pont használt), megvette a Samsung Z-Flip 3 5G 8/128 GB-ot. Boltból, számlával, első tulaj.
A telefon ugyan hibátlanul működött, de a telefonra 1 évig egyetlen frissítés sem jött, bevittük Oktogonra központi Samsung szervizbe. Nem volt Samsung garijegyünk, ezért elhajtottak a p.csába. ...Na így lett iPhone 14 Pro, azzal semmi baj nincs.
A Samsung Z-Flip megérezte hogy földhöz lesz b.szva, másnap lefrissült. Eladtuk.
Ennyi a sztori.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Fotók, videók mobillal
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Xbox Series X|S
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- E-roller topik
- Befutott a Mortal Kombat mozifilm folytatásának első előzetese
- További aktív témák...
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Kártyafüggetlen / 12/1024GB
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- ÁRCSÖKKENTÉS TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest