- Honor Magic V2 - origami
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Az iPhone-t oktatja a Vivo X200 Ultra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
vence
aktív tag
válasz
csgabee #192705 üzenetére
Tudjál róla, hogy a
#192704 hsz-ben egy nem javasolható, teljesen ismeretlen hátterű eladó, bizonytalan eredetű áruját javasolták.
A probléma egy részét már le is írták ...A Galaxy A16 egyébként sem igazán ajánlott, - ha már ilyen helyen érdeklődsz - mert a jelzett árszinten, min. egy, de inkább két kategóriával jobb és sokkal gyorsabb készülékekből válogathatsz!
-
cs.zs.
veterán
válasz
csgabee #192702 üzenetére
Szia,
szerintem hosszú távra tervezve nem szabad már 4GB ramos készüléket vásárolni.pl az árukeresőn lehet ramra szűrni, és ha a minimum 8GB-ot kiválasztjuk, bőven vannak lehetőségek 70.000 alatt/körül!
bár kétségtelen, hogy az A16-nál a 6 éves frissítési ígéret nagyon erős fegyvertény
-
vacs
veterán
válasz
A virtuális memória sokkal sokkal lassabb, mint a RAM, parasztvakítás, én nem kapcsolnám be.
Ha nem akarsz kiszúrni anyukáddal, akkor min 6 gigás telefont veszel neki a hosszú távú használat miatt, igen picit drágább, de az infláció miatt a telefonok is drágábbak lettek! -
-
Tamás1966
aktív tag
válasz
Szia.
Szerintem igen. A mama már nem akar túl nagy dolgokat csinálni, neki bőven elég.
5 ezres az aksija, és én találtam 66-;ért 6 gigásat.
Küldöm a képet. [kép]
Neki ez a telefon egy 6 éves után csúcsnak fog számítani. Nemis lessz gondja, hisz Androidhoz van szokva. Megcsinálod neki és már hadználhatja is.
Persze a szakértők bizonyára erősebbet fognak javasolni, de amire a mamának kell arra ez tökéletes szerintem. Egy gond lehet talán, amit itt olvastam, hogy az exynos proci nem a legjobb, úgy látom ez azzal van.
De ebbe várj egy kis megerősítést.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld !!! Szállítás alatt!!!!
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Utolsó 3db - KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest