- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
adam002
tag
válasz
Dzsana #14551 üzenetére
Arra szerintem elég lesz de akkor az akksit azt naponta valószínű tölteni kell
Remélem sikerül vele meglepnedA galaxy ace-ről sem tudok nagyon rosszat mondani egyet kivéve ami elég bosszantó tud lenni hogy a memóriakártyát némelyik ace van amikor felismeri van amikor nem.
-
quailstorm
félisten
válasz
Dzsana #14551 üzenetére
Szerencsére attól a rettenettől megmented. Most képzeld el a galaxy y-t, dupla akkora felbontással küzdve. Felemelő ugye?
Biztos hogy örülni fog neki. Nem olyan tragikusan van elrontva a telefon, csak egyszerűen a nyers teljesítmény nincs úgy kimaxolva mint a tipo-n. Úgyhogy jó lesz az. -
quailstorm
félisten
válasz
Dzsana #14539 üzenetére
Bocs, nem bírtam legalább mosolygás nélkül. Igen, viszonyítás kérdése, kb az y-nál bármi jobb...
A gond ott kezdődik ha a menülapozáson kívül mást is szeretnél, mondjuk egy testes PDF-et, weboldalt, komolyabb játékot. Azt hiszem elég szánalmas lenne, ha ennyi pénzért a hagyományos telefonfunkciók sem mennének rendesen.
Net meg attól függ mit, meg milyen böngészővel. Opera(presto motoros)+gyári böngésző kombóval el lehet lavírozni, de a Tipo akkor sem leheletnyivel gyorsabb...
Tipo-n a cheap ass gamer tud játszani komolyabb címekkel is, ez is mutatja hogy meg van csinálva, valamint a fejlettebb folyamatkezelése a droid 4-nek, az is jól jön.
De tuti elég lenne a mini2, és elégedett lenne vele. -
adam002
tag
válasz
Dzsana #14545 üzenetére
Örülök hogy tudtam segíteni
A tipo tényleg annak jó aki kiakarja valamennyire használni
A mini 2-vel nem lesz probléma szerintem eddig én még nem hallottam róla és ugye az alap dolgokra bőven megfelel
A mini 2-nek még nagyobb a tárhelye mint a sonynak így azzal se lesz nagyon probléma
Ami azt illeti énis elég sokat használom a telefonom csak ismerek elég sok olyan embert aki telefonálásra keres telefont de mégse legyen egy régi nokia -
adam002
tag
válasz
Dzsana #14539 üzenetére
Én a helyedben a mini 2-őt választanám a felület miatt (persze ha magamnak kéne akkor a tipot választanám mert jobban szeretem a sony-t
) És mint mondtam arra hogy telefonáljon rajta valaki meg néha egy-egy sms-t elküld rajta esetleg felnéz az internetre arra tökéletes a mini 2
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
Dzsana #14531 üzenetére
Szerintem annyira nem jobb a Mini 2.
Én Tipo-t választanám, valahogy jobban tetszik, jobban is bejön.
-
quailstorm
félisten
válasz
Dzsana #14531 üzenetére
A mini2 szoftvere teljesen el van rontva, akadályozza a normál használatot. Természetesen a hardver jobb minden téren, de ez semmit sem ér ha tetűlassú, vagy fagy. 1,5-szeres az előnye a Tipo-nak...
De egyébként a mini2 is megfelelne szerintem, szóval ha jobban számít, a külső/kijelző, akkor vedd azt.
A Tipo-t csak azért ajnározzák, mert smooth, viszonylag friss a rendszer, és mégis retekgyors, és optimalizált a hardverhez képest.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Intel ES Core i5-3470 4-Core 3.2GHz LGA1155
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akcio! Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X OC Videokártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest